19 °C Argos, GR
28 Μαρτίου 2024

Αποκαταστάθηκε η βλάβη της ΔΕΗ στο Ναύπλιο

Μισή ώρα διήρκεσε η διακοπή της ηλεκτροδότησης σε μεγάλο τμήμα της πόλης του Ναυπλίου.

Πριν την διακοπή υπήρχε αυξομείωση στην τάση του δικτύου προκαλώντας πολλά προβλήματα στους καταναλωτές.

Η βλάβη εντοπίστηκε σε γέφυρα μέσης τάσης πίσω από το στρατόπεδο του Ναυπλίου στην οδό Αγίου Αδριανού όπου τα συνεργεία της ΔΕΗ απεκατέστησαν.

Αυτές τις ημέρες γίνεται και αναβάθμιση του δικτύου της ΔΕΗ στην οδό Αγίου Αδριανού κάτι που όμως δεν είχε σχέση με την βλάβη που συνέπεσε.

Περισσότερα Άρθρα

Ο Ανδρέας Πουλάς για το δυστύχημα στα Τέμπη

Το τραγικό δυστύχημα στα Τέμπη με δεκάδες νεκρούς, κυρίως νεαρής ηλικίας, συγκλόνισε τη χώρα μας αλλά και όλο τον κόσμο. Οι εικόνες και μαρτυρίες προκαλούν ανείπωτη θλίψη. Εκφράζω τη βαθύτατη οδύνη και τη συμπαράστασή μου στις οικογένειες των θυμάτων, αλλά και τις ευχές μου για ταχεία ανάρρωση στους τραυματίες. Η σκέψη όλων μας μαζί τους.

Η Δημοτική Αρχή λειτουργεί με διαφάνεια και με μοναδικό γνώμονα το συμφέρον του Δήμου Ερμιονίδας και των Δημοτών του

Ο Δήμος Ερμιονίδας τα τελευταία τριάμισι χρόνια έχει υποβάλλει έναν μεγάλο αριθμό χρηματοδοτικών προτάσεων, φακέλων και μελετών σε διάφορα Ευρωπαϊκά, Εθνικά και Περιφερειακά Χρηματοδοτικά Προγράμματα, όπως ΕΣΠΑ, Πράσινο Ταμείο, Φιλόδημος Ι, Φιλόδημος ΙΙ, Αντώνης Τρίτσης κ.λ.π.. Μέσω αυτών των μελετών και προτάσεων, ο Δήμος Ερμιονίδας έχει ήδη εξασφαλίσει χρηματοδοτήσεις έργων άνω των 12.000.000,00€, ενώ σήμερα […]