17 °C Argos, GR
28 Μαρτίου 2024

Φέρεται να δέχεται απειλές ο Σπύρος Δανέλλης

Δύο επιπλέον αστυνομικοί -σε πρώτη φάση- διατίθενται άμεσα στον ανεξάρτητο πλέον βουλευτή, Σπύρο Δανέλλη, ο οποίος φέρεται να δέχεται απειλές για τη στάση του στην Βουλή αλλά και για την υπερψήφιση της Συμφωνίας των Πρεσπών.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η απόφαση αυτή από το Αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ. ελήφθη μετά τα όσα κατήγγειλε ο κ. Δανέλλης το μεσημέρι της Τρίτης στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη. Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι ανεξάρτητος βουλευτής προσκόμισε φωτογραφίες που αποδεικνύουν τις απειλές που υπάρχουν κατά των παιδιών του και της συζύγου του.

Να σημειώσουμε, τέλος, ότι ο Σπύρος Δανέλλης διεγράφη από το Ποτάμι και έχει δηλώσει ότι θα δώσει ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση αλλά και ότι θα υπερψηφίσει την Συμφωνία των Πρεσπών.

ΠΗΓΗ: reader

Περισσότερα Άρθρα

Δήμος Επιδαύρου: Σε νέο κτίριο η ΔΕΥΑΕΠ

«Μεγάλη μέρα σήμερα για την Δ.Ε.Υ.Α. και τον Δήμο Επιδαύρου! Επιτέλους η ΔΕΥΑΕΠ μπόρεσε να μετακομίσει σε νέο κτίριο, σε κεντρικό σημείο του Λυγουριού, με τους χώρους που χρειάζεται, ιδιαίτερα λόγω κορονοϊού, αλλά και με την απαραίτητη υλικοτεχνική υποδομή μιας σύγχρονης υγιούς επιχείρησης προς όφελος των δημοτών – καταναλωτών. Η επιλογή του συγκεκριμένου χώρου μόνο […]

Η ψήφος που έχασε το δρόμο της

Του Δημήτρη Κρανιά Μέλους Π.Ε. Νέας Δημοκρατίας   Η πρώτη χαμένη ψήφος είναι αυτή που ποτέ δεν έπεσε στην κάλπη. Είναι αυτή που χάθηκε στην αδιαφορία της, αυτή που δεν κατανόησε ποτέ την αξία και τη σημασία της. Είναι αυτή που χάνεται στη μιζέρια της γιατί πιστεύει ότι τίποτα δεν αλλάζει, ότι όλοι είναι ίδιοι. […]