15 °C Argos, GR
29 Μαρτίου 2024

Δήμαρχος Τρίπολης: Να στηρίξουμε με όλες μας τις δυνάμεις την αναβάθμιση του ΠαΠελ

Ο δήμαρχος Τρίπολης κ. Δημήτρης Παυλής παραβρέθηκε στην Αθήνα δίπλα σε Αρκάδες στην κοπή της πρωτοχρονιάτικής πίτας τους και πιο συγκεκριμένα, της Παναρκαδικής Ομοσπονδίας Ελλάδος αλλά και της Ένωσης Τριπολιτών Αττικής.

Στην ομιλία του τόνισε την αναγκαιότητα να στηρίξουν όλοι την αναβάθμιση του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου στην Τρίπολη και την ίδρυση των νέων σχολών.

Δημήτρης Παυλής:

“Πρέπει όλοι μαζί να αγωνιστούμε για να πετύχουμε την αναβάθμιση του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου. Πρέπει να αφήσουμε στην άκρη την όποια κριτική και να στηρίξουμε την προσπάθεια που αυτή τη στιγμή γίνεται με την συνένωση των εκπαιδευτικών ιδρυμάτων της Πελοποννήσου, εκεί η Τρίπολη έχει να λαμβάνει σχολές πρώτης προτεραιότητας.

Απαιτείται η δική μας η ομόνοια η ομοψυχία και η πίεση για να υλοποιηθεί αυτή η ομόφωνη απόφαση και πρέπει να ξέρετε ότι στον επόμενο μήνα θα παρθούν αποφάσεις.

Εμείς δεν μπορεί να είμαστε απόντες, πρέπει όλοι μαζί να προσπαθήσουμε να εξαντλήσουμε τα περιθώρια που ο καθένας έχει προκειμένου να επιτευχθεί αυτό το μεγάλο εγχείρημα για το πανεπιστήμιο Πελοποννήσου και συγκεκριμένα για την Τρίπολη.

Δε νοείται Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου χωρίς την Τρίπολη.”

Περισσότερα Άρθρα

«Δήμος Άργους Μυκηνών: Η ατομική ευθύνη θα περιορίσει την εξάπλωση του Κοροναϊού»

  Ο Δήμος Άργους Μυκηνών, στα πλαίσια των προληπτικών μέτρων για τον περιορισμό της διασποράς του Κοροναϊού, συστήνει σε όλους να ακολουθούν τις οδηγίες του ΕΟΔΥ για αυστηρή τήρηση των μέτρων ατομικής υγιεινής και σε περίπτωση που έχουν κάποια από τα συμπτώματα να ακολουθούν τα βήματα που συστήνει το Υπουργείο Υγείας, να επικοινωνούν με τον […]