15 °C Argos, GR
29 Μαρτίου 2024

Ξεκινούν αύριο οι εκπτώσεις

Από τη Δευτέρα (14/1) αρχίζει η χειμερινή περίοδος των εκπτώσεων, οι οποίες θα διαρκέσουν έως τις 28 Φεβρουαρίου.

Πολλά καταστήματα μετά τις γιορτές των Χριστουγέννων είχαν ξεκινήσει τις προσφορές, αλλά πλέον από τη Δευτέρα «ανοίγει» και επίσημα η περίοδος των χειμερινών εκπτώσεων.

Για την Κυριακή 20 Ιανουαρίου (πρώτη Κυριακή των εκπτώσεων), ο Εμπορικός Σύλλογος Αθηνών έχει προτείνει τα καταστήματα να ανοίξουν από τις 11.00 το πρωί έως τις 18.00 το απόγευμα, ενώ προτείνει την επόμενη ημέρα (21/1) να λειτουργήσουν από τις 12.00 έως τις 18.00, με το επιχείρημα ότι μετά τς ανοιχτές Κυριακές παρατηρείται μηδενική προσέλευση καταναλωτών.

ΠΗΓΗ: Ζούγκλα

Περισσότερα Άρθρα

Διακοπή Υδροδότησης σε όλη την πόλη του Ναυπλίου

Διακοπή Υδροδότησης έχει σημειωθεί σε όλη την πόλη του Ναυπλίου λόγω βλάβης στον κεντρικό αγωγό της Ακροναυπλίας. Τα συνεργεία της ΔΕΥΑΝ καταβάλλουν κάθε δυνατή προσπάθεια και σε λίγες ώρες αναμένεται να αποκατασταθεί η βλάβη.

Συνάντηση αντιπροσωπείας του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ Κορινθίας με τον Σύλλογο Επαγγελματιών ”ΤΡΙΗΡΗΣ”.

Η αντιπροσωπεία του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ Κορινθίας, αποτελούμενη από τον Γ. Ψυχογιό, βουλευτή Κορινθίας, την Μ. Θελερίτη, πρώην βουλεύτρια και μέλος της ΚΕ, τον Π. Σπύρου, δημοτικό σύμβουλο και τον Τ. Ξύδη, μέλος της ΟΜ Κορίνθου, ενημερώθηκε για τα προβλήματα του κλάδου στην περιοχή. Συζήτησε για τα τοπικά ζητήματα που αφορούν την καθημερινότητα, την αναβάθμιση και την […]