13 °C Argos, GR
29 Μαρτίου 2024

Οι υποψήφιοι βουλευτές Αργολίδας της ΝΔ μέχρι σήμερα

Επειδή πολλά κυκλοφορούν μέχρι σήμερα για ανακοινώσεις υποψηφίων βουλευτών από τη ΝΔ η κατάσταση, σύμφωνα με τις πληροφορίες μας, έχει ως εξής:
Ο Γιάννης Ανδριανός θα είναι αυτοδίκαια πάλι υποψήφιος. Η δικηγόρος Σόνια Τάνταρου Κρίγγου που στις προηγούμενες εκλογές με λίστα μπήκε στο ψηφοδέλτιο για να βοηθήσει τη ΝΔ θα είναι για πρώτη φορά υποψήφια με σταυρό, ούσα και η μοναδική υποψήφια που έχει αξιολογηθεί από το Μητρώο Στελεχών της ΝΔ, δεν έχει υποβάλει δηλαδή μια απλή αίτηση αλλά έχει ολοκληρώσει τη διαδικασία.
Από κει και πέρα κανείς δεν έχει ανακοινωθεί. Θα γίνουν ανακοινώσεις εν καιρώ καθώς οι υποψήφιοι θα είναι πέντε συνολικά. Το μεγάλο κενό αυτή τη στιγμή είναι στο Ναύπλιο όπου δεν ακούγεται κανένα στέλεχος που μπορεί να βοηθήσει το κόμμα με τη συμμετοχή του αλλά και με την πολιτική του υπόσταση. Όπως και στην Ερμιονίδα. Πάντα το κόμμα της ΝΔ τοποθετούσε, όταν ήταν τέσσερις υποψήφιοι, δυο υποψηφίους από την επαρχία Άργους και δυο από την επαρχία Ναυπλίου για λόγους ισότιμης εκπροσώπησης και για το καλύτερο δυνατό εκλογικό αποτέλεσμα. Τώρα με τους πέντε η λογική λέει πως πρέπει να είναι και κάποιος από την Ερμιονίδα. Με σύστημα δηλαδή αν το δούμε ποδοσφαιρικά 2-2-1.
Υπάρχουν και περιπτώσεις υποψηφίων βέβαια που λένε από τώρα στον κόσμο πως θα είναι υποψήφιοι και ο ίδιος ο πρόεδρος τους έχει δώσει το οκ. Σε αυτούς θα συνιστούσα να κρατάνε και κάποιες επιφυλάξεις γιατί αν λάβουμε υπόψη μας τα όσα ο ίδιος ο Κυριάκος Μητσοτάκης έχει πει ίσως εύκολα βρεθούν, λόγω της μεγάλης βεβαιότητας που διαλαλούν και λόγω του γεγονότος πως με τη συμπεριφορά τους εκθέτουν τον πρόεδρο, εκτός των ψηφοδελτίων.

Περισσότερα Άρθρα

Ετήσια εκδήλωση του Πολιτιστικού Συλλόγου Γυναικών Πυργέλας “ΑΘΗΝΑ” για την γιορτή της μητέρας.

Την Κυριακή 14 Μαΐου ο Πολιτιστικός Σύλλογος Γυναικών Πυργέλας “ΑΘΗΝΑ”, πραγματοποίησε στο Πνευματικό Κέντρο του Ι.Ν. Αγίου Νικολάου Πυργέλας την ετήσια εκδήλωση για την γιορτή της μητέρας. Η φετινή εκδήλωση είχε τον τίτλο “ο ρόλος της μάνας μέσα από τα παραμύθια” και οι Παραμυθούδες του Ναυπλίου ανέλαβαν να μας αφηγηθούν παραμύθια για μάνες που παίρνουν […]

Μελωδία επί τρία στο Ναύπλιο

Στην Πλατεία Αγ. Σπυρίδωνα του Ναυπλίου, το συγκρότημα Puella Trio εντυπωσίασε χθες το βράδυ στο πλαίσιο του 28ου φεστιβάλ, με την Eva Krestová, βιολί , την Aneta Šudáková, βιολί  και την  Veronika Bohmova, πιάνο σε έργα  Joseph Haydn (1732 – 1809), Joaquín Turina (1882 – 1949), Roman Haas (1980-) και Paul Schoenfield (1947-). Είναι ένα […]