18 °C Argos, GR
29 Μαρτίου 2024

“Αφιέρωμα στους Μάνους που αγαπήσαμε”, το Σάββατο στο Φουγάρο

Στον μουσικό μας κόσμο το όνομα Μάνος, μας συντροφεύει προσφέροντας μας μουσικές και τραγούδια τριών μεγάλων δημιουργών που έχουν φύγει αλλά η προσφορά τους στη μουσική και στον καλλιτεχνικό πολιτισμό της χώρας μας είναι τεράστια και θα παραμείνει για πάντα μέσα απ’ τα τραγούδια τους άσβεστη.

Ο λόγος για τους:

-Μάνο Χατζιδάκι
-Μάνο Λοϊζο
-Μάνο Ελευθερίου

Αυτούς τους τρεις δημιουργούς θα παρουσιάσουν μέσα από τα τραγούδια τους το Σάββατο 12 Ιανουαρίου 2019 & ώρα 22:00 ο Χρήστος Λέκκας και οι φίλοι του στον φιλόξενο χώρο του Φουγάρου στο Ναύπλιο.

Κρατήσεις: 7520.47347 & info@fougaro-cafe.gr

Περισσότερα Άρθρα

Λιμεναρχείο Ναυπλίου: Επανέρχεται η απαγόρευση του ερασιτεχνικού ψαρέματος

Σύμφωνα με την από 02-01-2021 ανακοίνωση του Κυβερνητικού Εκπροσώπου: Στο πλαίσιο λήψης έκτακτων μέτρων για την αποτρoπή εξάπλωσης του κορονοϊού SARS-CoV-2, δεν επιτρέπεται η άσκηση ερασιτεχνικής αλιείας, από την έκτη (06:00) πρωινή της 03-01-2021  έως και την έκτη (06:00) πρωινή της 11-01-2021. – Οποιαδήποτε αλλαγή – τροποποίηση θα ανακοινωθεί εγκαίρως. Ο Λιμενάρχης Πλωτάρχης Λ.Σ. ΚΟΝΤΟΣ […]

Στο Κιβέρι…πήραν τα βουνά !

Πήραν τα βουνά! Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Κιβερίου διοργάνωσε έναν πανέμορφο φθινοπωρινό περίπατο σε παλιά μονοπάτια και δρόμους που εξυπηρετούσαν κάποτε ολόκληρες περιοχές. Η διαδρομή ήταν: Δημοτικό Σχολείο-Δεξαμενή-Δάσος-Αγία Μακρίνα-Ανάβαλος-Σκάλα-Κιβέρι. Από τους πρώτους που έσπευσαν, ο αντιδήμαρχος Άργους Μυκηνών, Δημήτρης Κρίγγος.