20 °C Argos, GR
29 Μαρτίου 2024

Πάγωσε στους -4 βαθμούς η Αργολίδα

Για τρίτη συνεχόμενη μέρα καταγράφονται θερμοκρασίες κατάψυξης στην Αργολίδα τις βραδυνές και πρωινές ώρες.

Το βράδυ του Σαββάτου και το πρωί της Κυριακής των Θεοφανείων η θερμοκρασία δεν ανέβηκε πάνω απ΄το μηδέν ενώ κατάγραψε και την χαμηλότερη θερμοκρασία για φέτος που έφτασε στους -4 βαθμούς Κελσίου για πολλές ώρες μάλιστα.

Όπως βλέπεται και στον πίνακα με τις θερμοκρασίες που κατέγραψε ο Μετεωρολογικός Σταθμός της ΕΜΥ στην Πυργέλα Άργους η θερμοκρασία κυμάνθηκε κατά βάση ανάμεσα στους -3 και τους -4 βαθμούς!!!!

Αγροτικές καλλιέργειες καλύφθηκαν από το πέπλο του πάγου, στον Αργολικό κάμπο οι πορτοκαλιές εμφάνισαν τους γνωστούς σταλακτίτες, ενώ πολλά σημεία των δρόμων έγιναν πολύ επικίνδυνα λόγω του παγετού.

Αγρότες και αρμόδιες υπηρεσίες είναι σε αναμονή για να δουν την εξέλιξη της κατάστασης και των πιθανών προβλημάτων που θα παρουσιαστούν από τον παγετό στο κύριο προϊόν της εποχής που δεν είναι άλλο από τα πορτοκάλια.

Περισσότερα Άρθρα

Ο 25χρονος Καλαματιανός Γιάννης Τύρος θέλει τη βοήθεια όλων μας

Ένας νέος άνθρωπος γεμάτος όνειρα και σχέδια είναι ο Γιάννης Τύρος από την Καλαμάτα. Ο Γιάννης διαγνώστηκε όταν ήταν 6 μηνών με συγγενή σπονδυλοεπιφυσιακή δυσπλασία (SED congenital) με σκολίωση. Πρόκειται για μια σπάνια ιατρική ασθένεια που προκαλεί σοβαρές αναπηρίες στο σώμα του. Ο 25χρονος Γιάννης αποφάσισε να ταξιδέψει στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής, όπου και θα […]

Συλλήψεις σε Αρκαδία και Κορινθία

  ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΡΚΑΔΙΑΣ   Συνελήφθη  ένα (1) άτομο για παράβαση του Τελωνειακού Κώδικα Συνελήφθη, χθες (19.6.2023) το απόγευμα, στην Τρίπολη Αρκαδίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Αρκαδίας, 37χρονος αλλοδαπός, γιατί κατείχε -4- πακέτα λαθραίων τσιγάρων, τα οποία κατασχέθηκαν. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Τρίπολης.   ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ   Συνελήφθη ένα (1) […]