19 °C Argos, GR
28 Μαρτίου 2024

Άγιος Δημήτριος: “Θρίλερ” στο διαμέρισμα που αναφέρεται ότι έπεσαν πυροβολισμοί

Το περιστατικό ξεκίνησε από τις 14.00 μετά το μεσημέρι, ύστερα από καταγγελία στην Αστυνομία, ότι ακούστηκαν πυροβολισμοί από τον 1ο όροφο σπιτιού στην οδό Αιόλου 10, , όπου μένει ο 60χρονος.

Οι αστυνομικοί που πήγαν στο σημείο βρήκαν το σπίτι κλειδωμένο και κάλεσαν τον άνδρα να βγει ειρηνικά, αλλά αυτός δεν συμμορφώθηκε.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο 60χρονος είναι οπλισμένος με πιστόλι, αλλά οι αστυνομικοί δεν έχουν ξεκαθαρίσει τι έχει συμβεί στο σπίτι και αν πράγματι ο άνδρας έχει πυροβολήσει.

Στο σημείο βρίσκονται αστυνομικές δυνάμεις που έχουν αποκλείσει το σπίτι, ενώ έχει μεταβεί από την πρώτη στιγμή ομάδα ειδικών διαπραγματευτών, οι οποίοι καταβάλουν προσπάθειες να παραδοθεί ο άνδρας, χωρίς να υπάρχει κάτι δυσάρεστο.

ΠΗΓΗ: zougla, newsit

Περισσότερα Άρθρα

Δήλωση Γιάννη Ανδριανού για τον θάνατο της Έλσας Παπαδημητρίου

Ο Βουλευτής Αργολίδας της Νέας Δημοκρατίας κ. Γιάννης Ανδριανός έκανε την ακόλουθη δήλωση: «Με λύπη πληροφορήθηκα τον θάνατο της Έλσας Παπαδημητρίου, μιας πολιτικού που υπηρέτησε επί πολλά χρόνια την Αργολίδα, την Ελλάδα και την Ευρώπη. Από τις θέσεις τις οποίες ανέλαβε, έδωσε με αγωνιστικότητα και δέσμευση το δικό της στίγμα για την αναβάθμιση της δημοκρατίας […]