19 °C Argos, GR
28 Μαρτίου 2024

Το… απόλυτο λευκό σε Καλάβρυτα και ορεινή Ναυπακτία!

Η «Σοφία» έντυσε στα λευκά όλο τoν ημιορεινό και ορεινό όγκο της Αχαΐας και της Αιτωλοακαρνανίας δημιουργώντας σειρά προβλημάτων. Το χαμηλό βαρομετρικό που πλήττει την περιοχή από χθες το βράδυ δημιούργησε προβλήματα ακόμα και σε περιοχές προαστίων της Πάτρας όπως Πιτίτσα, Σελά, Αργυρά – όπου από χθες το μεσημέρι είχε αρχίσει να χιονίζει – και Ρίον ενώ στο ύψος του Αγίου Βασιλείου χθες το βράδυ καταγράφηκε ισχυρή χαλαζόπτωση και για τον καθαρισμό του δρόμου στο δίκτυο της Ολυμπίας Οδού χρειάστηκε η επέμβαση μηχανημάτων.

Οι κάτοικοι βγήκαν στον δρόμο προκειμένου να απολαύσουν το υπέροχο θέαμα.

Τη νύχτα χιόνιζε συνεχώς σε όλη την επαρχία Καλαβρύτων αλλά και στην Ορεινή Αιγιάλεια ενώ στα λευκά είναι για δεύτερη ημέρα πολλές περιοχές της ορεινής Ναυπακτίας με 9 χωριά να είναι σχεδόν αποκλεισμένα.

Χθες το απόγευμα χρειάστηκε η επέμβαση του δήμου Αποδοτίας με μηχανήματα προκειμένου να απεγκλωβιστεί εξαμελής οικογένεια από τα χιόνια όπου καθηλώθηκε όταν το σύστημα με ειδικά πανιά που χρησιμοποίησε για την αντιολίσθηση σκίστηκε με αποτέλεσμα το όχημα τους να ακινητοποιηθεί.

Πηγή: patratimes.gr

Περισσότερα Άρθρα

Τροχαίο με μηχανάκι στο Ναύπλιο – Τραυματίας ο οδηγός

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε σήμερα λίγο πριν τις 10:30 το πρωί στην διασταύρωση των οδών Σπάρτης και Αμυμώνης στο Ναύπλιο. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες συγκρούστηκαν ένα ΙΧ αυτοκίνητο και ένα δίκυκλο μηχανάκι. Από την σύγκρουση τραυματίστηκε ο νεαρός οδηγός του δίκυκλου που μεταφέρθηκε από το ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο Ναυπλίου. Έρευνα για τα ακριβή αίτια του […]

Νεολαία ΣΥΡΙΖΑ : Χιλιάδες άνθρωποι βρίσκονται στοιβαγμένοι περιμένοντας την δυνατότητα να περάσουν στο ελληνικό έδαφος, ενώ παράλληλα δέχονται επιθέσεις από την αστυνομία.

Νεολαία ΣΥΡΙΖΑ : «Με τους μετανάστες και τους πρόσφυγες θα ζήσουμε μαζί!» «Καλούμε όλους τους/τις αλληλέγγυους/-ες, τους φορείς της κοινωνίας των πολιτών, τους νέους και τις νέες, και όλους τους προοδευτικούς και δημοκρατικούς πολίτες να σταθούν στο πλάι των προσφύγων και μεταναστών» τονίζει μεταξύ άλλων σε ανακοίνωσή της η Νεολαία ΣΥΡΙΖΑ για την τραγική κατάσταση […]