20 °C Argos, GR
29 Μαρτίου 2024

Κέρκυρα: Πατέρας σκότωσε και έθαψε την κόρη του

Τραγική κατάληξη είχε η αναζήτηση μιας 29χρονης κοπέλας στην Κέρκυρα, που είχε δηλωθεί μόλις χθες το πρωί ως αγνοούμενη από φιλικό της πρόσωπο.

Σύμφωνα με τον σταθμό Corfutvnews, λίγο πριν τις 22.00 το βράδυ της Τετάρτης, ο πατέρας της 29χρονης ομολόγησε το στυγερό έγκλημα με θύμα την κόρη του.

Η σορός της κοπέλας βρέθηκε θαμμένη κοντά στο σπίτι της, στην περιοχή της Αλεπούς Κέρκυρας. Σύμφωνα με τις πρώτες ενδείξεις, το θύμα φέρεται να δέχθηκε σοβαρά χτυπήματα με αιχμηρό αντικείμενο, που επέφεραν τον θάνατό της.

Από την πρώτη στιγμή βασικός ύποπτος θεωρήθηκε ο πατέρας της που κρατείτο στην Αστυνομική Διεύθυνση Κέρκυρας.

Η 29χρονη δολοφονήθηκε ανήμερα της Πρωτοχρονιάς, ενώ οι αστυνομικές έρευνες εντοπισμού της ξεκίνησαν μετά την ενημέρωση για την εξαφάνισή της από τον φίλο της, όταν η 29χρονη, που εργαζόταν σε επιχείρηση στο νησί δεν εμφανίστηκε το πρωί στην εργασία της.

Πληροφορίες: ΑΠΕ-ΜΠΕ, corfutvnews.gr/Πηγή φωτογραφίας: corfutvnews.gr

Περισσότερα Άρθρα

Η Φρόσω Μεθενίτη υποψήφια με τη “Δυνατή Ερμιονίδα”

Καλωσορίζουμε στο συνδυασμό μας, τη “ΔΥΝΑΤΗ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑ” την Ευφροσύνη (Φρόσω) Μεθενίτη – Μπάρδη από τα Δίδυμα. Η Φρόσω γεννήθηκε, μεγάλωσε και ζει στα Δίδυμα. Είναι παντρεμένη με τον Αργύρη Μπάρδη και έχει δύο παιδιά, τα οποία δραστηριοποιούνται επαγγελματικά στην Ερμιονίδα. Είναι απόφοιτη των Ι.Ε.Κ. με τίτλο πτυχίου “Φύλακας Μουσείων και Αρχαιολογικών Χώρων”, ενώ αυτό το […]

Συγκίνησαν στο Ναύπλιο οι ArtGuitaristas

Σε ένα ακόμη σπουδαίο Φεστιβάλ συγκίνησαν με την συμμετοχή του, το διάσημο Βεροιώτικο Μουσικό Σύνολο ArtGuitaristas του Δημοτικού Ωδείου Βέροιας σε σύμπραξη με το Μουσικό Σύνολο του Δημοτικού Ωδείου Γιαννιτσών υπό την Διεύθυνση του Συνθέτη – Κιθαριστή Πέτρου Ρίστα (Καλλιτεχνικού Διευθυντή Φεστιβάλ Κιθάρας Καρδίτσας). Το Σάββατο 16 Μαρτίου 2019, εμφανίστηκαν στην Αίθουσα του Βουλευτικού στο […]