14 °C Argos, GR
29 Μαρτίου 2024

Οι πρώτες ευχές από τον Δήμαρχο και η Κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας στο Δήμο Ερμιονίδας

Από το facebook του Δημήτρη Σφυρή, διαβάζουμε:

ΟΙ ΠΡΩΤΕΣ ΕΥΧΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΚΑΙ Η ΚΟΠΗ ΤΗΣ ΠΡΩΤΟΧΡΑΝΙΑΤΙΚΗΣ ΠΙΤΤΑΣ.
Όπως κάθε χρόνο άνοιξε το Δημαρχείο και ανταλλάχθηκαν ευχές με τους Δημότες.

ΑΠΟΥΣΙΑΖΑΝ ΟΛΟΙ ΤΗΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ!!!!

Να γίνει ευλογημένη η ΕΡΜΙΟΝΙΔΑ και να συμβάλλουμε όλοι στην ανάπτυξης της, συμβάλλοντας στην υλοποίηση έργων που βρίσκονται σε εξέλιξη και που ξεκινούν άμεσα, όπως η παραγωγή πόσιμου νερού σε Κρανίδι, Ερμιόνη, Πόρτο ΧΕΛΙ, Κοιλάδα, Αποχετευτικό, οι αναβαθμίσεις των “βιολογικών καθαρισμών” και άλλα έργα που στοχεύουν στη αναβάθμιση της ποιότητας ζωής.
Να βοηθήσουμε όλοι στην ενίσχυση της κοινωνικής συνοχής για να ξεπεραστούν προβλήματα που πλήττουν την κοινωνία μας.
Η νέα χρόνια να είναι χρονιά ευημερίας και αλληλεγγύης.

Περισσότερα Άρθρα

Το Άργος πενθεί τον χαμό του Κώστα Κουκούλη

Θρήνος επικρατεί στην κοινωνία του Άργους από τον απροσδόκητο χαμό του 35χρονου Κώστα Κουκούλη. Ο Κώστας προδόθηκε από την καρδιά του και η είδηση του αδόκητου χαμού του σόκαρε όσους τον γνώριζαν καθώς ήταν ιδιαίτερα αγαπητός σε όλη την πόλη του Άργους Καλό ταξίδι και τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στην οικογένειά του.

Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος: Το νέο ιατρικό ανακοινωθέν για την υγεία του

Σε Μονάδα Αυξημένης Φροντίδας (ΜΑΦ) στο Νοσοκομείο «Ευαγγελισμός» νοσηλεύεται ο αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος Ιερώνυμος, ο οποίος διακομίστηκε σήμερα στο νοσοκομείο με ήπια συμπτώματα κορονοϊού, σύμφωνα με τις υποδείξεις των γιατρών. Σύμφωνα με το ιατρικό ανακοινωθέν του νοσοκομείου Ευαγγελισμός, το βράδυ της Πέμπτης 19 Νοεμβρίου, «η κατάσταση της υγείας του Αρχιεπισκόπου κ.κ. Ιερωνύμου παραμένει […]