20 °C Argos, GR
28 Μαρτίου 2024

Έγκλημα στον Πειραιά: Παραδόθηκε ο δράστης της δολοφονίας (video)

Προηγήθηκαν διαπραγματεύσεις των συγγενών του με την αστυνομία. Το τελευταίο σενάριο που εξετάζουν οι αστυνομικοί είναι ο δράστης να μπέρδεψε το θύμα με τον δίδυμο αδελφό του.

Ο 21χρονος που έφερε τραύματα στο στήθος, καυγάδισε με άλλον άνδρα την ώρα που έμπαινε στο μαγαζί. Ο νεαρός βγήκε έξω και τότε ο δράστης τον πυροβόλησε εξ επαφής και στη συνέχεια εξαφανίστηκε. Ο δράστης της δολοφονίας του 21χρονου παραδόθηκε και κρατείται στον 11ο όροφο της ΓΑΔΑ.

Ακούστε τι δήλωσε για το περιστατικό η σύντροφος του θύματος στην εκπομπή Μαζί Σου της Τατιάνας Στεφανίδου (η συγκεκριμένη εκπομπή παρουσίασε και την φωτογραφία που συνοδεύει το ρεπορτάζ):

ΠΗΓΗ: newsit

Περισσότερα Άρθρα

Κώστας Τζιούμης: «Η Πολιτεία οφείλει να σταθεί δίπλα στους αγρότες και τους κτηνοτρόφους μας για να καταφέρουν να επιβιώσουν»

Περιοχές του Δήμου Τρίπολης, που επλήγησαν από την ισχυρή χαλαζόπτωση της Κυριακής, επισκέφθηκε ο Δήμαρχος Τρίπολης, κ. Κώστας Τζιούμης, την Τρίτη 27/6/2023. Ο κ. Τζιούμης συνομίλησε με πληγέντες παραγωγούς και σε δηλώσεις του τόνισε: «Πρόκειται για ζημιές που είναι σχεδόν ολοσχερείς. Οι αγρότες μας βλέπουν -για άλλη μία φορά- την παραγωγή τους να χάνεται μέσα […]

Φεστιβάλ “Ανάπλεια 2020”: Το “Κόκκινο ποτάμι” βραβεύθηκε στο Ναύπλιο

Για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά, και παρά την πανδημία, ο Δήμος Ναυπλιέων διοργανώνει το Φεστιβάλ Παραδοσιακών Χορών «Ανάπλεια», από την Πέμπτη 6 μέχρι έως και την Κυριακή 9 Αυγούστου. Τα φετινά «Ανάπλεια» είναι αφιερωμένα στον Πόντο. Όλες οι εκδηλώσεις ξεκινούν στις 21:00 και έχουν ελεύθερη είσοδο. Οι εκδηλώσεις φιλοξενούνται στις τρεις πιο ιστορικές πλατείες του Ναυπλίου, […]