17 °C Argos, GR
29 Μαρτίου 2024

Αργολίδα: Της λακούβας…το ανάγνωσμα στο επαρχιακό και εθνικό οδικό δίκτυο

Μια τεράστια λακούβα αποτέλεσε την αφορμή για το τροχαίο ατύχημα που σημειώθηκε στην διάβαση των σιδηροδρομικών γραμμών μετά τα Φίχτυα προε Ενόδιο και Κόρινθο. Ευτυχώς- και αυτό είναι το σημαντικότερο- από τη σύγκρουση των δυο οχημάτων δεν τραυματίστηκε σοβαρά κανένας, ενώ μια σχετική αναστάτωση προκλήθηκε από το γεγονός ότι μια εκ των επιβαινουσών είναι σε κατάσταση εγκυμοσύνης.

Πρόκειται για τη σύζυγο του ποδοσφαιριστή Δημήτρης Κουτσοδήμου του Ερμή Κιβερίου, που πήγαινε στο γιατρό στην Αθήνα.

Το αυτοκίνητο που κατευθυνόταν προς ‘Αργος λίγα μέτρα πριν την στροφή με τις γραμμές είχε να αντιμετωπίσει μια μεγάλη τρύπα στο οδόστρωμα ! Πιθανότατα ο οδηγός περνώντας την λακούβα-κίνδυνος θάνατος  και σε βρεγμένο οδόστρωμα, έχασε τον έλεγχο, προχώρησε στη στροφή με τις γραμμές και εκεί βγήκε στο αντίθετο ρεύμα και συγκρούστηκε με το λευκό αυτοκίνητο του ποδοσφαιριστή που πήγαινε στην πορεία του.

Βεβαίως η λακούβα δεν…ξεφύτρωσε εκεί ξαφνικά. Μιλάμε για μια τεράστια τρύπα στο οδόστρωμα ενός  εθνικού δρόμου, όπως είναι αυτός από Άργος προς Κόρινθο. Αλήθεια, ποιός έχει την ευθύνη για την επισκευή των δρόμων σε αυτά τα σημεία; Οι εθνικές και οι επαρχιακές οδοί ανήκουν στην Περιφέρεια και δυστυχώς με συνυπευθυνότητα Τατούλη-Χειβιδόπουλου δεν έχει γίνει το παραμικρό έργο για την επούλωση τους .

 

Περισσότερα Άρθρα

Δράσεις του Ερυθρού Σταυρού Ναυπλίου για την καταπολέμηση του COVID-19

Οι Εθελοντές Νοσηλευτικής και Σαμαρειτών, Διασωστών και Ναυαγοσωστών και η Εκπαιδεύτρια Νοσηλευτικής του Περιφερειακού Τμήματος Ναυπλίου του Ε.Ε.Σ., κατόπιν εγκρίσεως του Προέδρου Ε.Ε.Σ. Dr. Αντωνίου Αυγερινού, λόγω των εκτάκτων αναγκών προσέφεραν τη συνδρομή τους, για όσο διάστημα ζητήθηκε από το Νοσοκομείο Ναυπλίου, στο χώρο διαλογής ασθενών του Νοσοκομείου. Το Νοσοκομείο διέθεσε στους εθελοντές όλα τα […]

Συλλαλητήριο Συνταξιούχων

Πραγματοποιήθηκε χθες Παρασκευή 24/06/2022, δυναμική πανσυνταξιουχική κινητοποίηση στην Αθήνα, για τη διεκδίκηση της επίλυσης των προβλημάτων των συνταξιούχων που χρονίζουν αλλά δυστυχώς αυξάνονται επικίνδυνα και καθιστούν τη ζωή των συνταξιούχων δύσκολη κι επώδυνη. Στη συγκέντρωση – κινητοποίηση συμμετείχε κι ο Σύλλογος Πολιτικών Συνταξιούχων Δήμου Άργους – Μυκηνών σε συνεργασία με τα άλλα συνταξιουχικά σωματεία της […]