32 °C Argos, GR
27 Μαΐου 2022

Τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης από Αστυνομικούς και Λιμενικούς στο Γηροκομείο Ναυπλίου

Σήμερα το πρωί, η Διεθνής Ένωση Αστυνομικών Αργολίδας με τον πρόεδρο Αθανάσιο Κατσιγιάννη και τα μέλη της αλλά και το Λιμενικό με τον Λιμενάρχη κ. Κοντό, επισκέφθηκαν το γηροκομείο Ναυπλίου και προσέφεραν τρόφιμα μακράς διαρκείας και άλλα πράγματα τα οποία καλύπτουν μέρος των αναγκών του ιδρύματος.

Η διευθύντρια του ιδρύματος ”Μαρίας Ράδου” Αδαμαντία Κάλτσα Σταθοπούλου ευχαρίστησε θερμά όλους όσοι είχαν την ιδέα για να προσφερθεί αυτή η βοήθεια και ευχήθηκε καλή χρονιά με υγεία σε όλο τον κόσμο. Από την άλλη ο πρόεδρος της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών Αργολίδας κ. Κατσιγιάννης ευχήθηκε χρόνια πολλά και τόνισε την συγκινητική συνεισφορά των ανθρώπων στο κάλεσμα της ένωσης για βοήθεια.

[hfe_template id='397365']

Ο κ. Κοντός, Λιμενάρχης Ναυπλίου ευχήθηκε καλή χρονιά με υγεία και τόνισε την αναγκαιότητα να βρισκόμαστε δίπλα στους ανθρώπους που έχουν ανάγκη αυτές τις ημέρες.

Ευχαριστήριο για την προσφορά ειδών στο Γηροκομείο Ναυπλίου

Η Τοπική Διοίκηση Αργολίδας της Διεθνής Ένωσης Αστυνομικών, νιώθει την υποχρέωση δια της παρούσης να σας απευθύνει τις θερμές της ευχαριστίες προς όλους τους συμπολίτες μας, τους συναδέλφους της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αργολίδας και τους Λιμενικούς Υπαλλήλους του Λιμεναρχείου Ναυπλίου που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά μας για την ευγενική χορηγία τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης τα οποία προσφέρθηκαν σήμερα 30-12-2018 στον Οίκο Ευγηρίας «ΜΑΡΙΑΣ ΡΑΔΟΥ» Ναυπλίου. Η δράση αυτή αποκτά ιδιαίτερη βαρύτητα λόγω της οικονομικής κρίσης που ταλαιπωρεί την κοινωνία μας και του ότι αποδέκτης είναι το Γηροκομείο Ναυπλίου που φιλοξενεί ένα μεγάλο αριθμό ατόμων τρίτης ηλικίας τα οποία χρήζουν φροντίδας και περίθαλψης.

Εμείς ως Ένωση με πολιτιστικό και κοινωνικό προσανατολισμό διαβεβαιώνουμε ότι θα συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε με όλες μας τις δυνάμεις ώστε όλοι μαζί να προσφέρουμε στην κοινωνία και στον συνάνθρωπο μας.

Σας ευχόμαστε ολόψυχα, Χρόνια Πολλά, και Καλή Χρονιά σε εσάς και στις οικογένειες σας.

                                                                                       Servo Per Amikeco
Για το Διοικητικό Συμβούλιο

 Ο Πρόεδρος                                  Ο Γενικός Γραμματέας

Αθανάσιος ΚΑΤΣΙΓΙΑΝΝΗΣ            Νικόλαος ΜΙΧΑΛΟΠΟΥΛΟΣ

Περισσότερα Άρθρα

Ε.Π.Σ. Αργολίδας: Ανακοίνωση – Απάντηση σε ψευδή δημοσιεύματα

Τις τελευταίες ημέρες παρατηρούμε μια προσπάθεια παραποίησης μέσω δηλώσεων στον τύπο του κυρίου Γ. Μπούνου. Ο ΑΥΤΟΑΠΟΚΑΛΟΥΜΕΝΟΣ «Εκπρόσωπος νυν και τέως Πρόεδρων ερασιτεχνικών ομάδων ποδοσφαίρου της Αργολίδας» ξεκινά τη δήλωσή του κατηγορώντας μας ότι πανηγυρίζουμε για μία νίκη την οποία κατακτήσαμε σε μια «μάχη που δε δόθηκε ποτέ». Απαντούμε: [hfe_template id=’397365′] Ποιός ευθύνεται κύριε Μπούνο […]

Μήνυμα του Υπουργού Προστασίας του Πολίτη Μιχάλη Χρυσοχοΐδη για το Πάσχα

«Ο κόσμος περνά μια μεγάλη δοκιμασία. Η πανδημία πλήττει την παγκόσμια οικονομία και δοκιμάζει τις ατομικές αντοχές των ανθρώπων. Είμαστε έθνος καρτερικό. Από την ιστορία και τις παραδόσεις μας, ξέρουμε να αντέχουμε και να επιβιώνουμε.Είμαστε όλοι μαζί. Συνεργαζόμαστε λαμπρά κι έτσι γίναμε το παράδειγμα στην Ευρώπη και στον κόσμο. Η αστυνομία κάνει το καθήκον της. […]

Follow by Email