17 °C Argos, GR
29 Μαρτίου 2024

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από το Αττικό Ζωολογικό Πάρκο για τους ιαγουάρους

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας πραγματοποιείται έξω από το Αττικό Ζωολογικό Πάρκο στο Πικέρμι, με αφορμή τον πρόσφατο θάνατο των δύο ιαγουάρων. Τη συγκέντρωση διοργανώνει η Πανελλαδική Φιλοζωική Περιβαλλοντική Ομοσπονδία και άλλες οργανώσεις.

Το κάλεσμα:

«Η Ομοσπονδία μας καλεί όλους να συμμετάσχουν στη διαμαρτυρία της 29ης Δεκεμβρίου, ώρα 12:00 στα Σπάτα ενάντια στο Αττικό Ζωολογικό «Κήπο».

Οι πρόσφατες εκτελέσεις των δύο ιαγουάρων, οι αντιλόπες που ξεφεύγουν και πέφτουν πάνω στις τζαμαρίες και τραυματίζονται, οι θάνατοι δελφινιών με άγνωστες αιτίες παλαιότερα και πόσων άλλων ίσως που ποτέ δεν βγήκαν στη δημοσιότητα, τα κρυμμένα ή ανύπαρκτα και ανήθικα πρωτόκολλα για τους δυστυχείς «δραπέτες», η ανικανότητα να διαχειριστούν ζώα άγρια που αιχμαλώτισαν και φυλάκισαν για να τους φέρουν χρήμα, ο κίνδυνος για τους ίδιους τους ανθρώπους, τους επισκέπτες (οικογένειες, παιδιά, σχολεία ολόκληρα), ΟΛΑ, βροντοφωνάζουν πως πρέπει το συντομότερο να τεθεί ένα τέρμα.

Να κλείσει η ντροπιαστική και επικίνδυνη αυτή φυλακή για τα ζώα, και να ληφθεί η καλύτερη γι αυτά πρόνοια για την ευζωία τους» .

Πανελλαδική Φιλοζωική Περιβαλλοντική Ομοσπονδία»

Περισσότερα Άρθρα

Ένατο κρούσμα κορονοϊού

  Ανακοινώνεται το ένατο επιβεβαιωμένο κρούσμα κορονοϊού SARS-CoV-2 στη χώρα μας. Πρόκειται για Έλληνα, ταξιδιώτη από το Ισραήλ και την Αίγυπτο, ο οποίος νοσηλεύεται σε απομόνωση σε νοσοκομείο αναφοράς της Πάτρας.   Αυτή την ώρα, πραγματοποιείται εκτεταμένη ιχνηλάτηση των επαφών του ασθενούς.   Το περιστατικό διεγνώσθη στο Ελληνικό Ινστιτούτο Παστέρ.   Σχετ: https://bit.ly/2VLtLZU

Το “Ταξίδι στη Βενετία”…σάλπαρε από την Κοιλάδα

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος “Φράγχθι” είχε την τιμή και τη χαρά να φιλοξενήσει την αγαπημένη συγγραφέα εκατοντάδων χιλιάδων αναγνωστριών στην Ελλάδα και στο Εξωτερικό κ. Λένα Μαντά. Η πληθωρική, χαμογελαστή και προσηνής συγγραφέας μας παρουσίασε το τελευταίο της βιβλίο “Ταξίδι στη Βενετία” και πολλά προσωπικά βιώματα που συνδέονται με την συγγραφή των βιβλίων της. Την εκδήλωση […]