20 °C Argos, GR
29 Μαρτίου 2024

Ο καιρός σήμερα

Σήμερα Σάββατο 29 Δεκεμβρίου 2018 αναμένονται αραιές νεφώσεις στα ανατολικά ηπειρωτικά και το Αιγαίο που κατά περιόδους θα είναι πυκνότερες κυρίως στη Θράκη, τη Θεσσαλία και το Αιγαίο. Λίγες τοπικές βροχές θα πέσουν στη Θράκη και το Αιγαίο. Παγετός θα σημειωθεί έως το πρωί και προς το τέλος του εικοσιτετραώρου στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά καθώς και σε ημιορεινές περιοχές της βόρειας χώρας. Τις ίδιες ώρες η ορατότητα θα είναι κατά τόπους περιορισμένη.

Η θερμοκρασία στη Δυτική Μακεδονία θα κυμανθεί από -3 έως 6 βαθμούς, στα υπόλοιπα βόρεια ηπειρωτικά από -1 έως 12, στα κεντρικά ηπειρωτικά από 1 έως 14, στα νότια ηπειρωτικά από 2 έως 14, στα νησιά του Ιονίου από 5 έως 15, στα νησιά του Βορείου Αιγαίου από 2 έως 12, και στα νησιά του υπολοίπου Αιγαίου και την Κρήτη από 6 έως 14 βαθμούς.

Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό και τις Σποράδες θα πνέουν από βορειοδυτικές διευθύνσεις 5 έως 7 και το μεσημέρι έως 8 μποφόρ. Στο υπόλοιπο Βόρειο Αιγαίο οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά από μεταβαλλόμενες διευθύνσεις 2 έως 4 μποφόρ, όμως από το απόγευμα θα γίνουν βορειοανατολικοί 4 έως 6 μποφόρ. Στο Κεντρικό Αιγαίο οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά από βόρειες διευθύνσεις 3 έως 5 μποφόρ, όμως από το πρωί θα παρουσιάσουν ενίσχυση και θα φτάνουν τοπικά τα 6 με 7 μποφόρ. Στο Νοτιοανατολικό Αιγαίο οι άνεμοι θα πνέουν από βορειοδυτικές διευθύνσεις 4 έως 6 μποφόρ. Στο υπόλοιπο Νότιο Αιγαίο οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες και βορειοδυτικές διευθύνσεις 2 έως 4 και από το απόγευμα έως 5 με 6 μποφόρ.

ΠΗΓΗ: Ζούγκλα

Περισσότερα Άρθρα

Ρεσιτάλ χορωδιών στο Ναύπλιο

To «ΝΑΥΠΛΙΟ-ARTIVA 5ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΠΑΙΔΙΚΩΝ-ΜΑΘΗΤΙΚΩΝ-ΝΕΑΝΙΚΩΝ ΧΟΡΩΔΙΩΝ ΚΑΙ ΜΟΥΣΙΚΩΝ ΣΥΝΟΛΩΝ (YOUTH MUSIC FESTIVAL)» που διοργάνωσε η ARTIVACultural Management & Advertising πραγματοποιήθηκε για πέμπτη συνεχή χρονιά με μεγάλη επιτυχία στο Ναύπλιο, όπου 1.000 μικροί και μεγαλύτεροι χορωδοί  με τους συνοδούς τους βρέθηκαν στην Αργολική πρωτεύουσα το τριήμερο 5-6-7 Απριλίου 2019 στην αίθουσα του Βουλευτικού. Σήμερα το φεστιβάλ […]