22 °C Argos, GR
28 Μαρτίου 2024

Ανακοίνωση της Δημοτικής Αρχής για την Οδοποιία στο Λάλουκα : Πόσες δικαιολογίες θα πει ακόμα ο κ. Χειβιδόπουλος;

Πόσες ακόμα δικαιολογίες θα πει ο αντιπεριφερειάρχης ώστε να καλύψει το γεγονός πως σε όσα θέματα του ανέθεσε ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Τατούλης απέτυχε παταγωδώς; Εκτίθεται συνεχώς. Γι άλλη μια φορά έρχονται οι ίδιοι οι πολίτες να προβάλουν την πολιτική του ανυπαρξία. Η οδοποιία στο Λάλουκα είναι άλλη μια αποτυχία του την οποία πάλι με «θα» προσπαθεί να καλύψει. Από τον Αύγουστο που ανέλαβε το έργο της οδοποιίας του Λάλουκα και με 300.000 ευρώ στη διάθεση του για να το φέρει εις πέρας φτάσαμε μια ανάσα πριν το 2019 και οι λακκούβες είναι ακόμα εκεί. 1.800μ δρόμου του έχουν φανεί τεράστιο έργο και δεν μπορεί να το ολοκληρώσει; Να θυμίσουμε πως του πήρε 2 ΟΛΟΚΛΗΡΑ χρόνια να ολοκληρώσει την είσοδο του Άργους στην περιοχή Φιστικιές έκτασης 600 μέτρων!!

Αν δηλαδή είχε την ευθύνη για ένα έργο μεγάλο να φανταστούμε πως θα του έπαιρνε χρόνια. Αν είχε για παράδειγμα την Ανάπλαση του Ιστορικού κέντρου Άργους, τα δυο σχολεία Ινάχου & Κουτσοποδίου, την Αίθουσα Μέγας Αλέξανδρος, το Σχέδιο Πόλεως Νοτίου Τμήματος, το Κολυμβητήριο το Εργοστάσιο Διαχείρισης Απορριμμάτων, την πλατεία Κουτσοποδίου, την αναμόρφωση του παραλιακού τόξου και τόσα άλλα που είναι έργα της δημοτικής μας αρχής, να φανταστούμε πως θα ήθελε τουλάχιστον μια 20ετία. Και όλα αυτά γιατί; Γιατί δεν ασχολήθηκε με την εποπτεία του έργου του Λάλουκα και απέτυχε ξανά. Και μην μας πει πως ο προεκλογικός του αγώνας τον καθυστερεί γιατί 8 ολόκληρα χρόνια ήταν αντιπεριφερειάρχης και δεν ολοκλήρωσε έργα σημαντικά για τους πολίτες της Αργολίδας. Οπότε καταλήγει κανείς πως πρόκειται για ανικανότητα.

Όπως απέτυχε και στην μεταφορά των μαθητών, όπως απέτυχε στην αντιμετώπιση των κουνουπιών, όπως απέτυχε και στον καθαρισμό των ρεμάτων. Αφού λοιπόν είναι απασχολημένος με τον προεκλογικό του αγώνα και την επίτευξη των πολιτικών του φιλοδοξιών ας παραιτηθεί από αντιπεριφερειάρχης ώστε κάποιος ικανός να αντιμετωπίσει τα προβλήματα της Αργολίδας. Έχουμε ενημερώσει τον κ.Τατούλη πως πρέπει να πράξει τα δέοντα για το καλό των πολιτών!

Περισσότερα Άρθρα

Θεσσαλονίκη: Η κόρη της Νατάσας Θεοδωρίδου απαντά στα περί διασποράς του κορονοϊού σε πάρτι

Απάντηση μέσω του δικηγορικού γραφείου του Τέλλου Αγαπηνού δίνει η οικογένεια της γνωστής τραγουδίστριας Νατάσας Θεοδωρίδου στα δημοσιεύματα που αναφέρουν ότι η κόρη της Χριστιάνα Μπέτα «διέσπειρε τον κορονοϊό σε πάρτι στη Θεσσαλονίκη». Όπως επισημαίνει δεν διοργάνωσε πάρτι, ούτε διέσπειρε τον κορονοϊό. Αναλυτικά η ανακοίνωση του δικηγόρου της οικογένειας: Αναφορικά με τα αναληθή δημοσιεύματα με […]

Survivor spoiler: Μεγάλη ανατροπή στην αποχώρηση – Ποιος παίκτης φεύγει

Τα πάνω κάτω έρχονται στο Survivor, καθώς η αποψινή αποχώρηση θα προκαλέσει αναστάτωση. Τριαντάφυλλος, Μαριάνθη και Ελένη, όλοι από την κόκκινη ομάδα, έχουν τεθεί στη ψηφοφορία του κοινού και ένας θα αποχωρήσει από το ριάλιτι επιβίωσης. Σύμφωνα με spoiler του Athensmagazine, ο Ντάφυ θα συνεχίσει να ταλαιπωρεί την κόκκινη ομάδα και αναμένουμε την αντίδραση των […]