15 °C Argos, GR
29 Μαρτίου 2024

Τροχαίο στην Κυπαρισσία με δύο νεκρούς

 

Μετωπικά συγκρούστηκαν γύρω στις 7 σήμερα το απόγευμα δύο αυτοκίνητα στην Εθνική Οδό Κυπαρισσίας – Πύργου στο ύψος του Καλού Νερού.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει έως τώρα γνωστά δύο άτομα είναι νεκρά, ενώ έχουν μεταφερθεί στο Νοσοκομείο Κυπαρισσίας ακόμα τρια άτομα, κάποιοι εξ αυτών σε κρίσιμη κατάσταση.

Πληροφορίες από την περιοχή αναφέρουν πως ένα αυτοκίνητο με επιβάτες ρομά… καταδίωκε άλλο όχημα με ομόφυλους τους (πιθανόν λόγω αρπαγής μίας κοπέλας) και .300 μέτρα από τον κόμβο, πάνω στο κυνηγητό το ένα όχημα ξέφυγε από την πορεία του και συγκρούστηκε με τζιπάκι στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας.

Λίγα μέτρα νωρίτερα τα δύο οχήματα πέρασαν με μεγάλη ταχύτητα αστυνομικό μπλόκο.

ΠΗΓΗ: eleftheriaonline

Περισσότερα Άρθρα

Ο καιρός σήμερα

Σήμερα Κυριακή 24 Μαρτίου 2019 στα ανατολικά ηπειρωτικά και το Αιγαίο αναμένονται αραιές νεφώσεις που κατά τόπους θα είναι πυκνότερες, θα υπάρχουν όμως και μεγάλα διαστήματα ηλιοφάνειας. Πιθανότητα για τοπικές βροχές υπάρχει κυρίως στα ορεινά ηπειρωτικά, τη Μακεδονία, τη Θεσσαλία και τα ορεινά της Κρήτης. Η ορατότητα στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά θα είναι τοπικά […]

Κορονοϊός: «Αρνητικό ρεκόρ» με 372 νέα κρούσματα στη χώρα μας!

Αρνητικό ρεκόρ στην Ελλάδα σήμερα 10/9 με 372 κρούσματα κορονοϊού. Επιπλέον, 4 συνάνθρωποι μας έχασαν τη ζωή τους το τελευταίο 24ωρο. Ολόκληρη η ανακοίνωση του ΕΟΔΥ: Σήμερα ανακοινώνουμε 372 νέα κρούσματα του νέου ιού στη χώρα, εκ των οποίων τα 164 συνδέονται με γνωστές συρροές και τα 21 εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου της […]