19 °C Argos, GR
29 Μαρτίου 2024

Εκπαιδευτική επίσκεψη του 1ου Γυμνασίου Ναυπλίου στην Βουλή, τον Εθνικό Κήπο και το Ζάππειο

Στην εκπαιδευτική επίσκεψη της Γ΄ τάξης του 1ου Γυμνασίου Ναυπλίου στην Αθήνα, οι μαθητές επισκέφτηκαν τη Βουλή των Ελλήνων και ξεναγήθηκαν στην έκθεση για το Ρήγα Φεραίο με τίτλο «Ρήγας και επανάσταση».

Επισκέφτηκαν επίσης τον Εθνικό Κήπο και το Ζάππειο μέγαρο. Ξεναγήθηκαν στο Καλλιμάρμαρο από την εκπαιδευτικό κ. Μαρλαγκουτσου και το απόγευμα παρακολούθησαν την θεατρική παράσταση «Δείπνο ηλιθίων» του Φρανσίς Βεμπέρ στο θέατρο Κάππα.

Περισσότερα Άρθρα

Κορονοϊός: Άλλοι δυο νεκροί, 98 συνολικά στην Ελλάδα

Αυξάνονται οι νεκροί από κορονοϊό στην Ελλάδα. Σήμερα το μεσημέρι, άλλοι δύο συμπολίτες μας κατέληξαν. Πρόκειται για δύο άνδρες 85 και 87 ετών που νοσηλεύονταν στο ΝΙΜΤΣ. 98 συνολικά τα θύματα του κορονοϊού στη χώρα μας. 2.081 τα επιβεβαιωμένα κρούσματα κορονοϊού έως τις 11 Απριλίου.

Πρόγραμμα μαθημάτων πρώτων βοηθειών, οργανώνει ο δήμος Κορινθίων

Δελτίο Τύπου Με το βλέμμα μας στραμμένο στην δημιουργία μιας ασφαλούς κοινότητας για τους δημότες κάθε ηλικίας, προχωρούμε ως δήμος Κορινθίων στην υλοποίηση του προγράμματος «Hope», στην παροχή ΔΩΡΕΑΝ μαθημάτων πρώτων βοηθειών! Η εκπαιδεύτρια Πρώτων Βοηθειών Στέλλα Μαυροειδή, εθελοντικά, θα παραδίδει τα μαθήματα στο θεατράκι του Δημαρχείου Κορίνθου μια φορά την εβδομάδα. Την ευχαριστούμε θερμά! […]