17 °C Argos, GR
25 Μαρτίου 2023

Σοβαρό ατύχημα για τον συνθέτη Νότη Μαυρουδή – Οργισμένο ποστ στο Facebook!

Ο Νότης Μαυρουδής περιέγραψε την περιπέτειά του στο προφίλ του στο Facebook, αποκαλύπτοντας  ότι σκόνταψε σε χαλασμένο πεζοδρόμιο με αποτέλεσμα να πέσει και να σπάσει το γοφό του.

Με οργισμένο ύφος ο μουσικοσυνθέτης κάνει λόγο για κακές κατασκευές, ξηλωμένες πλάκες και καταστροφές από παρκαρισμένα αυτοκίνητα που έχουν γίνει “ο φόβος και ο τρόμος των πεζών”.

Νότης Μαυρουδής: Ολόκληρη η ανάρτησή του

Ήρθε η στιγμή που θέλω να το πω και δημόσια· απ’ όσο γνωρίζω εξακολουθεί βεβαίως η έννοια του πεζοδρομίου να σημαίνει χώρος του πεζού, του περιπατητή. Όμως γνωρίζουμε όλοι μας πως τα πεζοδρόμια της ελληνικής επικράτειας, όλων των δήμων, είναι μια ακραία τριτοκοσμική πραγματικότητα!

Ξηλωμένες πλάκες, κακές κατασκευές, καταστροφές από παρκαρισμένα αυτοκίνητα, δενδροφυτεύσεις άνευ σχεδίου και προοπτικής, έχουν γίνει ο φόβος και ο τρόμος ενός ολόκληρου κόσμου (γυναίκες με τα καροτσάκια των μωρών τους, ηλικιωμένοι, άνθρωποι με ειδικές ανάγκες κλπ).

Σε ένα τέτοιο πεζοδρόμιο στο Παλαιό Φάληρο, στις 10/12, σκόνταψα, έπεσα και τσακίστηκα σπάζοντας το δεξιό γοφό μου. Οι συνέπειες: ΚΑΤ, άμεση επέμβαση με ολική αρθροπλαστική ισχίου, μεταγγίσεις αίματος, επίπονες φυσικοθεραπείες, ενέσεις, αρτηριακές παροχές, οροί, νοσοκομειακό περιβάλλον, ιατρικό προσωπικό ευτυχώς πάντα πρόθυμο να εξυπηρετήσει

Ένα περιβάλλον καθόλου συμβατό με τις μέρες των Χριστουγέννων, ξεκίνησε από τα προβληματικά μας πεζοδρόμια τα οποία στην χώρα μας ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΕΖΟΥΣ αλλά για πάσης άλλης χρήσης ιδιότητες. Τα πεζοδρόμια είναι ο ακαταλληλότερος τόπος για τον πολίτη. Είναι η ντροπή των δήμων, των υπουργείων, των πόλεων και της δήθεν “προστασίας” του πολίτη, ο οποίος δικαιούται – οπωσδήποτε – τουλάχιστον – να περπατά με ασφάλεια.

Η άτυχη δική μου στιγμή, είναι μια από τις τόσες (αμέτρητες) καθημερινές περιπτώσεις που καταλήγουν σε νοσοκομεία, φάρμακα, χειρουργεία, θεραπείες και τα συν αυτώ.

Λέω λοιπόν στους αναγνώστες μου, πως η… αποχή μου από τις αναρτήσεις μου για μεγάλο διάστημα, οφείλεται σε αυτή την άθλια πεζοδρομιακή μας κατάσταση, η οποία με έχει περιορίσει στο στενό και στενάχωρο πλαίσιο ενός κρεβατιού…

Περισσότερα Άρθρα

Κατέρρευσε γέφυρα στον Φενεό Κορινθίας

Μεγάλες είναι οι καταστροφές από τις έντονες βροχοπτώσεις των τελευταίων ημερών, στην ορεινή Κορινθία. Έπεσε η γέφυρα στον Όλβιο ποταμό που συνδέει την Ανατολική με τη Δυτική πλευρά (από Μεσινο προς Αρχαία Φενεό-Λιμνη Δόξα) κ ο Φενεός έχει κοπεί στα δύο και γίνονται κυκλοφοριακές ρυθμίσεις. Στο σημείο βρίσκονται ο Δήμαρχος Σικυωνίων Σπύρος Σταματόπουλος, ο Αντιπεριφερειάρχης […]

Στην εντατική ο δημοσιογράφος και εκδότης Θανάσης Μαυρίδης

Στην εντατική με κορονοϊό νοσηλεύεται ο δημοσιογράφος και εκδότης  Θανάσης Μαυρίδης. Ο Θανάσης Μαυρίδης  είναι στο νοσοκομείο εδώ και αρκετές ήμερες με κορονοϊό στο νοσοκομείο όπως είχε κάνει γνωστό και ο ίδιος με ανάρτηση του στο Facebook. Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες όμως η κατάσταση της υγείας του επιδεινώθηκε και έτσι οι γιατροί τον έβαλαν […]