17 °C Argos, GR
29 Μαρτίου 2024

Κρήτη: Θρήνος για το έξι μηνών βρέφος που υπέστη ανακοπή – Δεν τα κατάφερε

Θλίψη και οδύνη έχει προκαλέσει η είδηση του θανάτου του μόλις έξι μηνών βρέφους που χθες το απόγευμα υπέστη ανακοπή. Το μικρό κοριτσάκι που χάθηκε τόσο πρόωρα και άδικα από τη ζωή, άφησε την τελευταία του πνοή στην Εντατική Παίδων του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ηρακλείου χθες το βράδυ.

Γιατροί και νοσηλευτικό προσωπικό, τόσο στο Βενιζέλειο όπου είχε αρχικά μεταφερθεί, όσο και στο ΠΑΓΝΗ κατέβαλαν υπεράνθρωπες προσπάθειες να κρατήσουν το έξι μηνών μωράκι στη ζωή, ωστόσο η καρδούλα του δεν άντεξε και σταμάτησε να χτυπά.

Το μωρό μεταφέρθηκε εσπευσμένα χθες το απόγευμα από το χωριό του στην ευρύτερη περιοχή του Δήμου Ηρακλείου, με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ συνοδεία γιατρού στο Βενιζέλειο, όπου οι γιατροί κατάφεραν μετά από απεγνωσμένες προσπάθειες να το επαναφέρουν, καθώς ήταν αναίσθητο και χωρίς σφυγμό.

Στη συνέχεια κι ενώ διαφαινόταν ελπίδες για αίσια έκβαση το μωράκι μεταφέρθηκε στην Εντατική Παίδων του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ηρακλείου. Ωστόσο, λίγες ώρες αργότερα, άφησε την τελευταία του πνοή, βυθίζοντας την οικογένειά του στην ανείπωτη οδύνη.

Φως στα αίτια του θανάτου του θα ρίξουν τα αποτελέσματα της νεκροψίας – νεκροτομής που πρόκειται να διενεργηθεί στη διάρκεια της ημέρας.

Περισσότερα Άρθρα

Απόφαση του Αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας για το θέμα των υπαίθριων δημόσιων συναθροίσεων

Λόγω των επιτακτικών αναγκών αντιμετώπισης σοβαρού κινδύνου δημόσιας υγείας και στο πλαίσιο των έκτακτων μέτρων για την αντιμετώπιση της διασποράς του κορονοϊού COVID -19, με Απόφαση του Αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας, απαγορεύονται σε όλη την επικράτεια, όλες οι δημόσιες υπαίθριες συναθροίσεις, στις οποίες συμμετέχουν (4) ή περισσότερα άτομα, από 05:00 ώρα έως και την 24:00 […]

Τα γεγονότα σαν σήμερα, 13 Ιανουαρίου, στην Ελλάδα και τον Κόσμο

1822 Η A’ Εθνοσυνέλευση της Επιδαύρου καθιερώνει τη γαλανόλευκη ως επίσημο σύμβολο του επαναστατημένου γένους των Ελλήνων. 1930 Ο Μίκυ Μάους κάνει την παρθενική του εμφάνιση σε κόμικ στριπ. 1962 Η Κίνα και η Αλβανία υπογράφουν συμφωνία για οικονομική και τεχνική συνεργασία. 1991 Ο ποδοσφαιρικός αγώνας μεταξύ της ΑΕΚ και του Ολυμπιακού διακόπτεται από τον […]