19 °C Argos, GR
28 Μαρτίου 2024

Γ. Μανιάτης στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ: “Η κυβέρνηση υποθάλπει βίαιο λόγο και πράξεις”(video)

Στο στούντιο του ΣΚΑΙ και στην εκπομπή “Σήμερα”, με τους Δ. Οικονόμου και Μ. Αναστασοπούλου, ήταν καλεσμένος ο Βουλευτής Αργολίδος με το ΚΙΝ.ΑΛ., Γιάννης Μανιάτης.
Λίγη ώρα νωρίτερα είχε γίνει η  τρομοκρατική επίθεση μπροστά στον Αγ. Διονύσιο Αθηνών. Ο κ. Μανιάτης, έκανε τα ακόλουθα σχόλια για το θέμα αυτό: 
►Τα κράτη υπάρχουν, για να προστατεύουν τη ζωή των ανθρώπων. Οι επαναλαμβανόμενες τρομοκρατικές επιθέσεις, επιθέσεις σε βάρος καθηγητών Πανεπιστημίων, καταλήψεις αιθουσών της Φιλοσοφικής, αποκαλύψεις για συμμορία 36 ατόμων που λυμαινόταν το προαύλιο της ΑΣΟΕΕ, κ.ά., δείχνουν ότι κάτι δεν πάει καλά στον πυρήνα του κράτους, με τις πολιτικές της κυβέρνησης.
►Ζούμε σε κλίμα κοινωνικά και πολιτικά τοξικό, κλίμα διχασμού, που σε καμία περίπτωση δεν το χρειάζεται η χώρα, εν όψει των διεθνών αναταράξεων.
►Μέχρι τώρα είχαμε επιθέσεις σε βάρος πολιτικών ή δημοσιογραφικών στόχων. Τώρα το πράγμα χειροτερεύει, αφού βάζουν δέματα ακόμη και μπροστά σε εκκλησίες.
Τεράστιες οι πολιτικές ευθύνες της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ,που υποθάλπει την περιρρέουσα ατμόσφαιρα της ανοχής, του βίαιου λόγου, των βίαιων πράξεων και των βίαιων πολιτικών συμπεριφορών.

Περισσότερα Άρθρα

Μιχαηλίδου: Επίδομα τοκετού €2000 για κάθε γέννα από 1η Ιανουαρίου 2020

Την σκέψη της κυβέρνησης να εξαιρούνται οι οικογένειες με πολύ υψηλό εισόδημα από το επίδομα τοκετού των 2000 ευρώ διατύπωσε, μιλώντας στο OPEN TV, η υφυπουργός Εργασίας, Δόμνα Μιχαηλίδου. Η ίδια ανέφερε στην εκπομπή «Ώρα Ελλάδος Καλοκαίρι» ότι η κυβέρνηση δεν καταργεί τα επιδόματα, αλλά αντίθετα τα αυξάνει και τα ενισχύει, αφού ο κόσμος που […]

Γόντικας προς Νίκα – Τατούλη: Έχετε διαλύσει τη δακοκτονία

  Χαρακτηριστικότερο όμως παράδειγμα της αντιαγροτικής πολιτικής σας είναι η δακοκτονία, που είναι ευθύνη της Περιφέρειας. Αποδεχθήκατε την μείωση των δαπανών για την δακοκτονία! Σπάτε το ενιαίο της δακοκτονίας με τα γνωστά αποτελέσματα. Ολόκληρες περιοχές όπως η Γορτυνία, η ευρύτερη περιοχή της Μεγαλόπολης, είναι εκτός προγράμματος. Αρκετές Δημοτικές αρχές εξαιρούν από την δακοκτονία ολόκληρες περιοχές, […]