20 °C Argos, GR
28 Μαρτίου 2024

Σε φυλακές υψίστης ασφαλείας στο Χονγκ Κονγκ η Ελληνίδα που συνελήφθη για ναρκωτικά

Σε φυλακές υψίστης ασφαλείας για ενήλικες μεταφέρεται το μοντέλο από την Ελλάδα που συνελήφθη με μεγάλη ποσότητα ναρκωτικών στο αεροδρόμιο του Χονγκ Κονγκ.

Η Ειρήνη είχε εντοπιστεί στο αεροδρόμιο του Χονγκ Κονγκ να μεταφέρει 2,6 κιλά κοκαΐνης, παραβιάζοντας έναν από τους αυστηρότερους νόμους της περιοχής του Χονγκ Κονγκ.

Η δίκη του νεαρού μοντέλου ορίστηκε για τις 7 Μαρτίου. Έως τότε, θα μεταφερθεί και θα παραμείνει σε φυλακές υψίστης ασφαλείας στην Κίνα.

«Είναι μία πολύ δύσκολη υπόθεση», παραδέχθηκε στο STAR ο δικηγόρος της οικογένειας, Σάκης Κεχαγιόγλου. «Στην Ελλάδα, για αντίστοιχη περίπτωση εισαγωγής ναρκωτικών δεν έχει υπάρξει ποτέ αθωωτική απόφαση», επισήμανε ο ίδιος.

Στις 22 Ιανουαρίου, ανήμερα των γενεθλίων της, η Ειρήνη Μ. γίνεται 20 χρονών και θα μεταφερθεί από τις φυλακές ανηλίκων σε άλλες φυλακές. Πριν δύο 24ωρα επικοινώνησε με τον δικηγόρο της και του μετέφερε την αγωνία της, καθώς η κατάστασή της θα αλλάξει άρδην προς το χειρότερο.

Περισσότερα Άρθρα

Εκλογές: οι δημοσκοπήσεις πρέπει να αποδειχτούν αξιόπιστες

Κάποιες ιδιαίτερα σοβαρές εξελίξεις που θα μπορούσαν να αλλάξουν τις ισορροπίες των κομμάτων εν όψει των εκλογών, δεν έχω παρατηρήσει τις τελευταίες ημέρες. Συνεπώς, είμαστε ακόμα στο επίπεδο του παιχνιδιού της «γάτας με το ποντίκι» όπου η γάτα (Νέα Δημοκρατία) μάλλον «αναπαύεται» επάνω σε ένα στρώμα σιγουριάς -κακώς- και το ποντίκι( Σύριζα) βρυχάται – επίσης […]

Η “ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ” μεγαλώνει και ισχυροποιείται! Νέα υποψήφια η Τζούλια Νέζου-Σουλάνδρου

Η “ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ”  μεγαλώνει και ισχυροποιείται ! ΜΑΖΙ  ΜΑΣ  και η  Ιουλία  Νέζου-Σουλάνδρου του Γρηγορίου. Η Τζούλια  είναι Ψυχολόγος απόφοιτος του Πανεπιστημίου Αθηνών. Έχει εργαστεί ως ψυχολόγος στο Μαρκοπούλειο Ίδρυμα της Αρχιεπισκοπής Αθηνών, σε σχολεία Β’ ευκαιρίας και Σχολές Γονέων της Δ/νσης Δια Βίου Μάθησης του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων, στο Δήμο Κηφισιάς. Είναι αναπληρωματικό μέλος του Δ.Σ. […]