15 °C Argos, GR
29 Μαρτίου 2024

Φορολοταρία: Έγινε η κλήρωση – Δείτε αν είστε ένας από τους 1.000 τυχερούς

Ολοκληρώθηκε η λοταρία του υπουργείου Οικονομικών και της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων, με λαχνούς από τις δαπάνες που έκαναν οι φορολογούμενοι τον Νοέμβριο του 2018 μέσω καρτών ή άλλων μορφών ηλεκτρονικών συναλλαγών.

Οι 1.000 τυχεροί κερδίζουν από 1.000 ευρώ ο καθένας, ποσά που είναι αφορολόγητα και ακατάσχετα.

Οι φορολογούμενοι μπορούν να ενημερωθούν για τα αποτελέσματα της κλήρωσης, μέσα από την ιστοσελίδα aade.gr της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων. Μετά την είσοδό τους σ’ αυτήν, θα πρέπει να πατήσουν κλικ στην ένδειξη “Δημόσιες Κληρώσεις”, και μετά, με την χρήση των προσωπικών κωδικών πρόσβασής τους στο TAXIS, να μπουν στην ειδική εφαρμογή που περιλαμβάνει τα αποτελέσματα της κλήρωσης.

Όσοι κληρωθούν στη φορολοταρία θα πρέπει να σπεύσουν να δηλώσουν τραπεζικό λογαριασμό μέσω της εφαρμογής του Taxis, ώστε να τους καταβληθεί το ποσό. Ο αριθμός των λαχνών, τους οποίους δικαιούται μηνιαίως κάθε φορολογούμενος, καθορίζεται κλιμακωτά, με βάση το άθροισμα των ποσών που αντιστοιχούν στο σύνολο των μηνιαίων συναλλαγών του.

Δείτε εδώ τα αποτελέσματα

Περισσότερα Άρθρα

Αυτοκτόνησε 15χρονος μαθητής στο Κερατσίνι.

Μια είδηση-γροθιά στο στομάχι έρχεται να συγκλονίσει την πόλη του Κερατσινίου και όχι μόνο. Ένας 15χρονος μαθητής Γυμνασίου, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, βρέθηκε χθες το απόγευμα γύρω στις 6, κρεμασμένος στο ίδιο του το σπίτι. Σύμφωνα με αποκλειστικές μας πληροφορίες, η ώρα έδειχνε 6 το απόγευμα της Δευτέρας όταν ειδοποιήθηκε η αστυνομία για να σπεύσει […]

ΟΠΕΚΑ: Αλλάζουν από 1/1/19 τα προνοιακά επιδόματα -Τι πρέπει να κάνουν Δήμοι & δικαιούχοι

Από την 1.1.2019 ανατίθεται στον Οργανισμό Προνοιακών Επιδομάτων και Κοινωνικής Αλληλεγγύης (ΟΠΕΚΑ) η αρμοδιότητα χορήγησης προνοιακών παροχών σε άτομα με αναπηρία, του επιδόματος στεγαστικής συνδρομής και του επιδόματος ομογενών προσφύγων. Μέχρι τις 31.12.2018 οι εν λόγω παροχές καταβάλλονταν από τους Δήμους. Αιτήσεις που υποβάλλονται έως τις 31.12.2018 και εκκρεμούν κατά την 1.1.2019 σε οποιοδήποτε στάδιο […]