19 °C Argos, GR
28 Μαρτίου 2024

Παναργειακός και ‘Ενωση Λέρνας σε εξ αναβολής αγώνες

Το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής θα αρχίσει πάλι…του χρόνου αλλά αύριο Σάββατο θα διεξαχθούν παιχνίδια που είχαν αναβληθεί στις μέχρι τώρα αγωνιστικές.

‘Ετσι λοιπόν, ο Παναργειακός θα ταξιδέψει στην Κεφαλονιά να αντιμετωπίσει τον ΑΟ Εικοσιμία ενώ η ‘Ενωση Λέρνας θα υποδεχτεί τον ΑΟΚ Ζακύνθου στο Κιβέρι.

Αναλυτικά:

Σάββατο 22 Δεκεμβρίου

13.30: Ένωση Λέρνας- ΑΟΚ Ζακύνθου (Διαιτητής ο Ρούσσος από την Κόρινθο).

14.00: ΑΟ Εικοσιμία-Παναργειακός (Διαιτητής ο Φωκάς από την Αχαϊα).

Η αποστολή του Παναργειακού αποτελείται από τους Φαρμάκη, Παλιγγίνη, Κυριακόπουλο, Ροκάι, Μπούτα, Παναγιώτου, Παπαϊωάννου, Καδά, Μαρίνη, Μουσταφάι, Νώτη, Kαλύβα, Μπριλάκη, Φασούλη, Καρούτη, Συρεγγέλα, Παιδάκη, Μπουντόπουλο.

 

Περισσότερα Άρθρα

Η…προθέρμανση για το ARTEMISION MOUNTAIN RUNNING

Πολύ ενδιαφέρουσα η χθεσινή ημερίδα στην Καρυά, ως …προθέρμανση για τον αγώνα Ορεινού Τρεξίματος ( ARTEMISION MOUNTAIN RUNNING) που διεξάγεται σήμερα με αφετηρία την πλατεία της Καρυάς. Συζητήσαμε θέματα που αφορούν την ανάπτυξη του ορεινού όγκου του Αρτεμήσιου, για τον αθλητικό τουρισμό , τον ιατρικό τουρισμό, τον πλούτο των σπηλαίων της περιφέρειας ( άλλα γνωστά […]

Διομήδης Άργους – Δούκας : 32 – 28

Στο ντέρμπι μεταξύ Δούκα και Διομήδη, η ομάδα του Άργους επικράτησε μέσα στην Αθήνα με σκορ 32-28 και πήρε μαζί της στα play off τον Ιωνικό Νέας Φιλαδέλφειας, που λίγα λεπτά νωρίτερα επικρατούσε της ουραγού Σαλαμίνας. Δούκας – Διομήδης 28-32 H ομάδα του Δούκα πήρε από την αρχή κεφάλι στο σκορ με δύο τέρματα (2-0 […]