18 °C Argos, GR
29 Μαρτίου 2024

“Δέματα αγάπης” από τον Ιερό Ναό Ευαγγελίστριας σε άπορους της πόλης

Στον Ιερό Ναό Ευαγγελιστρίας Ναυπλίου για μία ακόμη φορά «Δέματα Αγάπης» και είδη πρώτης ανάγκης προσφέρθηκαν σε ευαίσθητες κοινωνικές ομάδες και οικογένειες που χρήζουν της απολύτου ανάγκης, εν όψει των Χριστουγέννων.

Τα τρόφιμα προκειμένου να ανταποκριθούν εν μέρει στις δυσκολίες των καιρών μας, μοιράσθηκαν με διακριτικότητα και σεβασμό στην ανθρώπινη αξιοπρέπεια από εθελοντές του συσσιτίου με επικεφαλής τον π. Ελευθέριο Μίχο.

Περισσότερα Άρθρα

Στο ΠΕΠ Πελοποννήσου σχολικά κτήρια της Αργολίδας

  Δύο έργα συνολικού προϋπολογισμού 4.090.574,83 ευρώ, που αφορούν σχολικά κτήρια στην Π.Ε. Αργολίδας, εντάχθηκαν στο ΠΕΠ Πελοποννήσου, με απόφαση του περιφερειάρχη Παναγιώτη Νίκα. Τα εν λόγω έργα αφορούν την προσθήκη και επέκταση σχολικών κτηρίων, ενός στο Δήμο Επιδαύρου (προϋπολογισμός 1.837.500 ευρώ) και ενός στον Δήμο Ναυπλιέων (προϋπολογισμός 2.253.074,83 ευρώ).

rapid test σήμερα στη Νέα Κίο με 1 θετικό αποτέλεσμα

Διενέργεια ελέγχων για COVID-19 με test ταχείας ανίχνευσης (rapid test) πραγματοποιείται σήμερα με μεγάλη συμμετοχή στο λιμάνι της Νέας Κίου. Κλιμάκιο της ΚΟΜΥ Αργολίδας σε συνεργασία με το Τμήμα Τροχαίας Άργους θα βρίσκεται στο σημείο μέχρι τις 14:00 Η εξέταση γίνεται μέσα από το όχημα των διερχομένων, που δικαιούνται βάσει των κανονισμών να κυκλοφορούν, και […]