16 °C Argos, GR
29 Μαρτίου 2024

Η στιγμή του ξυλοδαρμού του Θανάση Τζήλου (vid)- Αναβλήθηκε η 15η αγωνιστική

Η στιγμή που άγνωστοι επιτέθηκαν στο διαιτητή Θανάση Τζήλο καταγράφεται σε βίντεο που έφερε στη δημοσιότητα το OPEN TV.

Ο διαιτητής κατέβηκε το πρωί της Τετάρτης από το σπίτι του και δέχτηκε επίθεση από αγνώστους, που του είχαν στήσει ενέδρα, έσπασαν το τζάμι του αυτοκινήτου του, τον τράβηξαν έξω και με απανωτά χτυπήματα τον τραυμάτισαν στο κεφάλι και το γόνατο.

Ο Θανάσης Τζήλος πήρε εξιτήριο το πρωί της Πέμπτης από το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας, όπου νοσηλευόταν.

ΑΝΑΒΛΗΘΗΚΕ Η 15Η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ 

Πριν λίγο η Super League γνωστοποίησε ότι αναβλήθηκε η 15η αγωνιστική του πρωταθλήματος μετά την απόφαση των διαιτητών για αποχή λόγω της επίθεσης στον Θανάση Τζήλο. Ως εκ τούτου, θα υπάρξει νεότερη απόφαση για την ημερομηνία διεξαγωγής των παιχνιδιών.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

“Ανακοινώνεται ότι σύμφωνα με το υπ’ αριθμό πρωτοκόλλου 42823/20.12.2018 έγγραφο της Ε.Π.Ο., γνωστοποιήθηκε στη Super League η πρόθεση των διαιτητών και βοηθών διαιτητών της 1ης  κατηγορίας (Πρωτάθλημα Super League Σουρωτή), να μη συμμετέχουν σε αγώνες μέχρι και τις 04.01.2019.

Ως εκ τούτου, στο πλαίσιο της 15ης Αγωνιστικής (22 – 23.12.2018), οι αγώνες του Πρωταθλήματος Super League Σουρωτή αναβάλλονται και θα υπάρξει νεότερη απόφαση για την ημερομηνία διεξαγωγής τους.

Παράλληλα, σημειώνεται ότι οι αγώνες των Πρωταθλημάτων Υποδομής (Κ19 – Κ17 – Κ15) θα διεξαχθούν κανονικά”.

Περισσότερα Άρθρα

Αλλαγή Ημερομηνίας για την Ποδοσφαιρική Συνάντηση Μνήμης στη Νέα Κίο

Η Ποδοσφαιρική Συνάντηση Μνήμης, που είχε προγραμματιστεί για τις 17-10-2022, μετατίθεται για μια εβδομάδα. Θα πραγματοποιηθεί τη ΔΕΥΤΕΡΑ 24 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ στις 4 μ.μ. στο Γήπεδο της Νέας Κίου. Συμμετέχουν οι ομάδες παλαιμάχων της ΑΕΚ, του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ και του ΑΡΓΟΝΑΥΤΗ Ν.ΚΙΟΥ. Στις 3.30 θα διεξαχθεί αγώνας με τις Ακαδημίες του ΑΡΓΟΝΑΥΤΗ, όπου θα παρουσιαστούν οι επετειακές […]