17 °C Argos, GR
29 Μαρτίου 2024

Ελένη Τοπαλούδη: Έγινε η άρση απορρήτου-Τι έδειξαν τα αρχεία του κινητού της (video)

Σε θρίλερ για γερά νεύρα έχει εξελιχθεί η υπόθεση της δολοφονίας της νεαρής φοιτήτριας στη Ρόδο.

Μετά τα αποτελέσματα των τοξικολογικών της Ελένης Τοπαλούδη, έγινε και άρση απορρήτου στο τηλέφωνο της.

Τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων έδειξαν ότι η νεαρή φοιτήτρια δεν είχε κάνει χρήση καμίας ουσίας όταν βρέθηκε αντιμέτωπη με τους δράστες. Άρα ο μόνος τρόπος για να οδηγηθεί στη σεξουαλική κακοποίηση που υπέστη ήταν η βια που της ασκήθηκε.

Οι καθαρές τοξικολογικές της εξετάσεις καταρρίπτουν και τους ισχυρισμούς των δυο κατηγορουμένων ότι οι τρεις τους είχαν καταναλώσει αλκοόλ το μοιραίο βράδυ.

Τι έδειξε όμως η άρση απορρήτου στο κινητό τηλέφωνο της Ελένης Τοπαλούδη; Έδειξε ότι η νεαρή φοιτήτρια μιλούσε κυρίως με την κολλητή της. Εντύπωση όμως έχει προκαλέσει πως σε ημερομηνία μετά την δολοφονία της φοιτήτριας, το κινητό της δέχθηκε κλήση από μια φίλη της η οποία συμπτωματικά μένει στη Ρόδο, στον ίδιο δρόμο με τον έναν από τους δυο κατηγορούμενους.

Αξίζει να σημειωθεί πως το κινητό τηλέφωνο της άτυχης Ελένης δεν έχει εντοπιστεί.

Περισσότερα Άρθρα

Ο Ι.Σ.Α. καταδικάζει νέο περιστατικό ξυλοδαρμού γιατρού

Ο Ιατρικός Σύλλογος Αργολίδας καταδικάζει το νέο περιστατικό ξυλοδαρμού γιατρού από συνοδό ασθενούς, στο Νοσοκομείο Καβάλας. Οι επαγγελματίες υγείας με προσωπικές θυσίες, σε ιδιαίτερα δύσκολα συνθήκες, προσπαθούν να προσφέρουν το καλύτερο δυνατόν για όλους που προσέρχονται στις υγειονομικές δομές αναζητώντας βοήθεια. Η προσβολή της ανθρώπινης αξιοπρέπειας σε ένα σύστημα υγείας με ελλείψεις προσωπικού, εξαντλητικά ωράρια, […]

Η Ελπίδα Καρκαλάτου ξεχώρισε στους Διασυλλογικούς Αγώνες της Τρίπολης

Η Ελπίδα Καρκαλάτου (ΣΔΥ Αργολίδας) ξεχώρισε στους Διασυλλογικούς Αγώνες της Τρίπολης. Η έμπειρη πρωταθλήτρια τερμάτισε τα 400 μ. σε 53.77 και ισοφάρισε το ατομικό της ρεκόρ. Παράλληλα έδειξε πως ενόψει του Πανελληνίου πρωταθλήματος είναι σε θέση να κυνηγήσει ένα χρόνο κάτω από τα 53.50 και να δώσει συνέχεια στις καλές εμφανίσεις του χειμώνα. ΠΗΓΗ