13 °C Argos, GR
29 Μαρτίου 2024

Αφορολόγητο με “πλαστικό χρήμα”

Συνταξιούχοι , μισθωτοί και κατά κύριο επάγγελμα αγρότες έχουν ακόμη 11 ημέρες για να κατοχυρώσουν το αφορολόγητο όριο με την χρήση “πλαστικού χρήματος”.

Όσοι δεν καλύψουν το ποσό που αντιστοιχεί στο 10% του δηλωθέντος τους εισοδήματος για εισόδημα έως 10.000,00 ευρώ και 15% για εισόδημα έως 30.000,00 ευρώ με χρήση καρτών ή τραπεζικών συναλλαγών θα κληθούν να πληρώσουν το 2019 φόρο εισοδήματος προσυαξανόμενο κατά το ποσό που θα προκύψει απ την θετική διαφορά μευαξύ του απαιτούμενου  και του δηλωμένου ποσού.

Με απλά λόγια ενημερωθείτε όσοι ανήκετε στις παραπάνω κατηγορίες φορολογούμενων για το ύψος του ποσού που πρέπει να δηλώσετε και προσοχή στην ίδια κατηγορία (μισθωτοί)  είναι και όσοι αμοίβονται με ΕΡΓΟΣΗΜΟ.

Για περισσότερς πληροφορίες  να απευθυνθείτε στον λογιστή σας.

Περισσότερα Άρθρα

Κορονοϊός στην Αργολίδα: Τα νέα κρούσματα

Σήμερα 26/9 από τα 1.100 νέα κρούσματα κορονοϊού που καταγράφηκαν το τελευταίο 24ωρο σε όλη την Ελλάδα, τα 191 είναι στην Αττική και τα 149 στη Θεσσαλονίκη, που πλέον, σχεδόν έχει φτάσει σε κρούσματα την -κατά πολύ μεγαλύτερη σε έκταση και πληθυσμό- Αττική. Στην Αργολίδα καταγράφηκαν 11 νέα κρούσματα. Αναλυτικά:  

Ελεύθερη η στάθμευση στο Άργος τις ημέρες των εορτών

Ο Δήμος Άργους Μυκηνών ενημερώνει τους πολίτες πως για τις εορταστικές ημέρες και συγκεκριμένα από αύριο Δευτέρα 16/12 έως και 7/1/2020 δεν θα ισχύσει το μέτρο της ελεγχόμενης στάθμευσης στο κέντρο του Άργους.