18 °C Argos, GR
28 Μαρτίου 2024

Η Περιφέρεια Πελοποννήσου στην 5η Διεθνή Έκθεση «Athens International Tourism Expo»

Η Περιφέρεια Πελοποννήσου είχε τη δική της παρουσία στην 5η Διεθνή Έκθεση «Athens International Tourism Expo», η οποία πραγματοποιήθηκε στο εκθεσιακό κέντρο Metropolitan Expo, στην Αθήνα. Η Έκθεση φιλοξένησε περισσότερους από 300 εκθέτες από την Ελλάδα και το εξωτερικό και 150 κορυφαίους Διεθνείς Hosted Buyers.

Η Περιφέρεια Πελοποννήσου συμμετείχε μέσω της Αναπτυξιακής Ανώνυμης εταιρείας ΟΤΑ « Πελοπόννησος Α.Ε.» με δικό της περίπτερο, όπου φιλοξένησε επαγγελματίες τουρισμού από όλη την Πελοπόννησο, οι οποίοι  είχαν την δυνατότητα να ενημερώσουν τους επισκέπτες της έκθεσης καθώς και να πραγματοποιήσουν B2B συναντήσεις με τουριστικούς πράκτορες, travel bloggers και δημοσιογράφους από την Ελλάδα και το εξωτερικό.

?

Τα εγκαίνια της έκθεσης πραγματοποίησε η Υπουργός Τουρισμού κα. Έλενα Κουντουρά, παρουσία του εκπροσώπου της τιμώμενης χώρας της έκθεσης, του Υπουργού Τουρισμού του Λιβάνου κου. Avedi Guidanian.

Κατά την διάρκεια των εγκαινίων, η Αντιπεριφερειάρχης Ανάπτυξης κα. Κωνσταντίνα Νικολάκου, αναφέρθηκε στην προσπάθεια που καταβάλουν όλες οι Περιφέρειες της Χώρας σε συνεργασία με το Υπουργείο Τουρισμού και τον ΕΟΤ για την προώθηση του τουριστικού μας προϊόντος. Ο τουρισμός είναι εθνικό ζήτημα τόνισε η Αντιπεριφερειάρχης και έχουμε υποχρέωση να είμαστε  όλοι μαζί.

Το περίπτερο της Περιφέρειας Πελοποννήσου επισκέφθηκαν οι Υπουργοί Τουρισμού της Ελλάδας και του Λιβάνου κα. Έλενα Κουντουρά & κος. Avediς Guidanian  αντίστοιχα, η Πρέσβης του Λιβάνου στην Ελλάδα, κα. Dona Barakat, η Γενική Διευθύντρια του Υπουργείου Τουρισμού του Λιβάνου, κα. Nada Sardouk και ο Πρόεδρος της ΚΕΔΕ & δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Γιώργος Πατούλης.

?

Περισσότερα Άρθρα

Ι.Ν. Ευαγγελίστριας Ναυπλίου: Καθημερινά η προσφορά φαγητού προς τους άπορους

Σε λίγες ημέρες θα εορτάσουμε την Ανάσταση του Κυρίου μας. Η επιδημία όμως συνεχίζεται και μαζί της, οι περιορισμοί που επέφερε στην καθημερινή μας ζωή. Στον Ιερό Ναό Ευαγγελίστριας Ναυπλίου, καταβάλλεται μεγάλη προσπάθεια να συνεχιστεί η λειτουργία του καθημερινού συσσιτίου των απόρων αδελφών μας,γι’αυτό το συσσίτιο δεν θα κλείσει καμία ημέρα. Ακόμη και την Μεγάλη […]

Πέθανε ο Χρήστος Κυριαζής

Ο τραγουδιστής Χρήστος Κυριαζής πέθανε τα ξημερώματα. Σύμφωνα με πληροφορίες ο τραγουδιστής άφησε την τελευταία του πνοή έπειτα από σκληρή μάχη που έδινε με τον καρκίνο. Η είδηση του θανάτου του σκόρπισε θλίψη στον καλλιτεχνικό κόσμο. Ποιος ήταν ο Χρήστος Κυριαζής Ο Χρήστος Κυριαζής  γεννήθηκε το 1953 στον Πειραιά και μεγάλωσε στα Καμίνια. Ο πατέρας του εργαζόταν […]