17 °C Argos, GR
28 Μαρτίου 2023

Δήμος Άργους-Μυκηνών: Όχι άλλο κάρβουνο…

Από το Δήμο Άργους-Μυκηνών, εκδόθηκε η παρακάτω ανακοίνωση:

Κοιτάξτε σε τι ξεπεσμό τους οδήγησε η απογοήτευση! Μετά από την δημοσκόπηση της έγκριτης ALCO (με μεγάλες επιτυχίες πρόβλεψης αποτελεσμάτων στο δήμο μας) που διενήργησε γνωστός τηλεοπτικός σταθμός που τους έδωσε μόλις,  και μετά την αναγωγή, 12%, μετά από τις επιτυχημένες Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις και το στολισμό του Δήμου μας, μετά από τον κόσμο που γεμίζει μέρα νύχτα την πλατεία, μετά από τα σπουδαία έργα που παραδίδουμε συνέχεια, και αφού δεν έχουν άλλο τρόπο αντιπολίτευσης τους απέμειναν μόνο τα ψέματα και τις συκοφαντικές δυσφημίσεις.

Η διαχειριστική αρχή Περιφέρειας Πελοποννήσου, λοιπόν,  με έγγραφο της επισήμανε στην Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου Άργους Μυκηνών πως για λόγους ασφαλείας (όπως συμβαίνει σε όλα τα ευρωπαϊκά κράτη) πρέπει να τοποθετηθεί πινακίδα στο γεφυράκι της πλατείας η οποία να αποτρέπει τη διέλευση αμαξιδίωνΑμΕΑ λόγω του ότι η κλίση είναι μεγαλύτερη του 6%.

Η κίνηση βεβαίως των ΑμΕΑμπορεί να γίνεται περιμετρικά της λιμνούλας χωρίς κανένα πρόβλημα όπως άλλωστε γίνεται εδώ και 2 χρόνια. Η Τεχνική υπηρεσία λοιπόν τοποθέτησε ως όφειλε την καθ’ υπόδειξη εκ της διαχειριστικής αρχής Περιφέρειας Πελοποννήσου πινακίδα.

Ο συνεργάτης του κ.Χειβιδόπουλου (κατά δήλωση του) Πέτρος Ιωάννου Θωμόπουλος (γιος του πρώην βουλευτή του ΠΑΣΟΚ)ήταν εργαζόμενος μέχρι πρότινος στην ΤΕΡΝΑ κατασκευαστική.

(ΤΕΡΝΑ: Εταιρεία εμπλοκής με την διαχείριση απορριμμάτων στην Περιφέρεια Πελοποννήσου…, που θυμούνται άλλωστε όλοι την «μάχη» που έδωσε ο Δήμαρχος με την εν λόγω εταιρεία και την περιφέρεια Πελοποννήσου για να αποφύγει ο λαός του δήμου μας να πληρώσει 120-150 ευρώ τον τόνο στη διαχείριση απορριμμάτων από την ΤΕΡΝΑ. Σημείωση: στο διαγωνισμό που κάναμε στο δήμο μας πετύχαμε ΜΟΛΙΣ 29,45ε/τόνο ΑΝΤΙ 120-150ε/τόνο στη ΤΕΡΝΑ. Δεν ξέρουμε αν έχουν κάποια σημασία αυτά που γράφουμε αλλά μιας και το έφερε η κουβέντα το αναφέρουμε)

Ο κ. Π. Θωμόπουλος λοιπόν,έστειλε ψευδή και συκοφαντική επιστολή –καταγγελία η οποία έφτασε στην Υπηρεσία εναντίον της Ρατσιστικής βίας (!!!) και έγραφε εν γνώσει του ψευδώς ότι Η ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑ ΤΟΥ ΑΡΓΟΥΣ ΜΕ ΥΠΑΙΤΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΛΕΙΣΤΗ ΓΙΑ ΑΤΟΜΑ ΜΕ ΕΙΔΙΚΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΑΜΑΞΙΔΙΟ, πράξη η οποία βεβαίως θα καταγγελθεί στον αρμόδιο εισαγγελέα και θα ικανοποιήσει την ανάλογη ηθική βλάβη στο πρόσωπο του Δημάρχου με χρηματικό ποσό που ο Δήμαρχος θα εκχωρήσει στο Σύλλογο των ΑμΕΑ του δήμου μας.

Μεγαλύτερο ψέμα από αυτό που ξεστόμισαν, δεν υπάρχει! Το γνωρίζουν άπαντες. Τυφλωμένοι όμως οι κύριοι αυτοί από όλες τις επιτυχίες του Δημάρχου και της Δημοτικής Αρχής μας, προσπαθούν με παλαιοκομματικές τακτικές να χτυπήσουν , να προσβάλλουν και να κατασυκοφαντήσουν όχι μόνο το πρόσωπο του Δημάρχου αλλά και την πόλη μας ολόκληρη.

Δυστυχώς αυτοί οι άνθρωποι προσφάτως δήλωσαν ότι θέλουν να διεκδικήσουν την δυνατότητα να κυβερνήσουν τον Δήμο Άργους Μυκηνών. Αν είναι δυνατόν να νομίζουν ότι οι πολίτες επιβραβεύουν τέτοιες συμπεριφορές. Τους αφήνουμε στην κρίση του λαού. Και τους λέμε ότι δεν τους φοβόμαστε και ότι ο λαός αντιλαμβάνεται με τί προθέσεις έρχονται.

Το έργο της Δημοτικής Αρχής Καμπόσου το βλέπει όλος ο κόσμος, το επικροτεί και στην τελευταία δημοσκόπηση, η οποία όπως αναφέραμε ήταν η αφορμή να οδηγηθούν σε παραφροσύνη ένεκα της μεγάλης θλίψης, στο μεν Δημήτρη ΚαμπόσοΔήμαρχο έδωσε πρόθεση ψήφου 66% και σε αυτούς λίγο μόλις πάνω από το 10%…

Όχι άλλο κάρβουνο…

Υ.Γ.: Σχετικά με τη σημερινή ανακοίνωση του Χειβιδόπουλου και τα ψέματα τα οποία εμπεριέχει η Δημοτική Αρχή επιφυλάσσεται. (Δε ξέρουμε τι άκουσαν πίσω από το… τζάμι, αλλά ο άνθρωπος που ήταν δίπλα στο Δήμαρχο άκουσε πολύ καλά…)

Η ανακοίνωση Χειβιδόπουλου

Στην ανακοίνωση του που προηγήθηκε, ο κ. Χειβιδόπουλος κατηγορεί τον Δημήτρη Καμπόσο ότι επιτέθηκε λεκτικά σε πολίτη  με πεζοδρομιακές και ακατονόμαστες φράσεις, που παραπέμπουν σε άλλες σκοτεινές εποχές.

Ακολουθεί η ανακοίνωση του κ. Χειβιδόπουλου:

“Είμαι υπερήφανος που ένας νέος επιστήμονας, ένας ενεργός πολίτης, ένας ευαίσθητος άνθρωπος, όπως ο Πέτρος Θωμόπουλος, είναι δίπλα μου στην προσπάθεια που κάνουμε για να γίνει ο Δήμος Άργους – Μυκηνών μια Δυνατή Πόλη Ξανά.

Προχθές, μπροστά στα έκπληκτα μάτια όλων μας, δέχτηκε μια λεκτική επίθεση με πεζοδρομιακές και ακατονόμαστες φράσεις, που παραπέμπουν σε άλλες σκοτεινές εποχές, από τον Δήμαρχο Άργους – Μυκηνών Δημήτρη Καμπόσο.

Αιτία, η κατάθεση της άποψής του δημόσια και ενυπόγραφα, για ένα θέμα που αφορά την προσβασιμότητα των ΑΜΕΑ στην Πλατεία του Άργους.

Αντί συγχαρητηρίων έλαβε ύβρεις και απειλές.

Αντέδρασε με χαρακτηριστική αξιοπρέπεια και ψυχραιμία.

Θα τονίσω λοιπόν μόνο τα παρακάτω, τα οποία απηχούν την σκέψη μου και την άποψη όλων όσων συμμετέχουν στην προσπάθεια μας:

Είμαστε όλοι δίπλα στον Πέτρο Θωμόπουλο, στην προσπάθεια για την ανάδειξη του προβλήματος πρόσβασης των ΑΜΕΑ στο κέντρο της πόλης. Κανένα ψευτονταηλίκι, από όπου και αν προέρχεται, δεν θα σταματήσει αυτό που ξεκινήσαμε την Τετάρτη το βράδυ στο Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Άργους μαζί με εκατοντάδες συμπολίτες μας.

Ας το καταλάβουν, δεν τους φοβόμαστε.

ΥΓ. Επειδή διάβασα την πρόσφατη ανάρτηση του Δημάρχου, όπου προσπαθεί να παρουσιάσει το άσπρο ως μαύρο και τον εαυτό του ως θύμα.
Επειδή δεν φοβάμαι τις «πέτσινες» δημοσκοπήσεις του.

Επειδή όλοι είδαμε πίσω από τζάμι την «ευγενική συνομιλία του» με τον Πέτρο, την οποία ο ίδιος προκάλεσε.

Επειδή προφανώς «μας είδε αλευρωμένους και μας πέρασε για μυλωνάδες», όπως λέει ο λαός μας.
Ας κρατήσει τα παρακάτω λόγια:

«Οι ψεύτικοι άνθρωποι έχουν μια εικόνα να διατηρήσουν… Οι πραγματικοί δεν δίνουν δεκάρα… Είναι απλά ο εαυτός τους…».

Περισσότερα Άρθρα

Καμμένος: Είστε ψυχρός εκτελεστής – Τσίπρας: Σας αποτρέψαμε από το να μας ανατρέψετε

«Σας απέτρεψα να καταγραφείτε στα κιτάπια της ιστορίας ως ένας νέος Αντώνης Σαμαράς» είπε ο πρωθυπουργός στον πρόεδρο των ΑΝΕΛ, αφιερώνοντάς του και ένα απόσπασμα από την «Πόλη» του Καβάφη – Με Ματρόζο η απάντηση Καμμένου: «Αν οι ζητιάνοι σαν κι εμέ δεν έχυναν το αίμα, καπεταναίοι σαν εσέ δεν θα φορούσαν στέμμα» «Ελπίζω να μην […]

Ανδριανός στη Βουλή για την στήριξη των νησιωτικών και ορεινών περιοχών στην εκπαίδευση, για Μουσικά Σχολεία, μαθητεία και ΙΕΚ.

Ο Βουλευτής Αργολίδας της Νέας Δημοκρατίας κ. Γιάννης Ανδριανός, κατά τη συνεδρίαση της Υποεπιτροπής Νησιωτικών και Ορεινών Περιοχών της Ειδικής Μόνιμης Επιτροπής Περιφερειών της Βουλής με θέμα ημερήσιας διάταξης: «Στήριξη των νησιωτικών και ορεινών περιοχών στην εκπαίδευση», τόνισε μεταξύ άλλων τα εξής: «Η έμπρακτη διασφάλιση του δικαιώματος κάθε παιδιού σε κάθε γωνιά της Ελλάδας σε […]