20 °C Argos, GR
28 Μαρτίου 2024

Σοβαρό τροχαίο στο Αγρίνιο με εγκλωβισμό και τραυματισμό της οδηγού

Σοβαρό τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε σήμερα το απόγευμα στο Παναιτώλιο του Δήμου Αγρινίου.

Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο κινούμενο με κατεύθυνση από Παναιτώλιο προς Εθνική Οδό, για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία προσέκρουσε με δύναμη σε κολώνα παράπλευρα του δρόμου την οποία και έκοψε.

Στο σημείο άμεσα έφτασαν δυο οχήματα της Π.Υ Αγρινίου που επιχείρησαν και απεγκλώβισαν την γυναίκα οδηγό από το όχημα με δυσκολία.

Στο σημείο μετέβη τόσο ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που μετέφερε την γυναίκα σοβαρά τραυματισμένη στο Γ. Νοσοκομείο Αγρινίου καθώς και ισχυρή δύναμη της Τροχαίας που κατέγραψε το συμβάν και ρύθμιζε την κυκλοφορία των οχημάτων στο σημείο.

Τα αίτια του συμβάντος ερευνά η Τροχαία Αγρινίου.

Περισσότερα Άρθρα

Δράση της 1ης ΤΟΜΥ Άργους για την υγιεινή διατροφή

Η 1η ΤΟΜΥ Άργους στο πλαίσιο της ανάπτυξης και υλοποίησης δράσεων και παρεμβάσεων ευαισθητοποίησης και ενημέρωσης του πληθυσμού για την προαγωγή της υγείας, πραγματοποίησε δράση πρόληψης και αγωγής υγείας με ωφελούμενους τους μαθητές της Α΄ τάξης του Γυμνασίου Λυγουριού του δήμου Επιδαύρου. Η δράση πραγματοποιήθηκε στο «Επιμελητήριο Αργολίδας». Το θέμα της εν λόγω δράσης ήταν […]

Αγιασμός και εξετάσεις στη Σχολή Βυζαντινής Μουσικής της Μητρόπολης Αργολίδος

Ο καθιερωμένος Αγιασμός για το νέο ακαδημαϊκό έτος 2020-2021 της Σχολής Βυζαντινής Μουσικής τής Ιεράς Μητροπόλεως Αργολίδος τελέστηκε σήμερα από τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Αργολίδος κ.κ. Νεκτάριο.   Στη συνέχεια παρουσία τού Σεβασμιωτάτου πραγματοποιήθηκαν η απονομή των Πτυχίων και Διπλωμάτων των επιτυχόντων στις Απολυτήριες εξετάσεις τού περασμένου Ιουνίου και στη συνέχεια έγιναν οι κατατακτήριες εξετάσεις των […]