15 °C Argos, GR
29 Μαρτίου 2024

«Να είσαι εκεί για τον Άλλο. Δώσε Αίμα. Μοιράσου τη Ζωή»

Ο Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών Αργολίδας μας καλεί όλους στην 105η τακτική εθελοντική αιμοδοσία του συλλόγου που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 19 Δεκεμβρίου 2018 από τις 5:00μμ έως τις 8:00μμ στην αίθουσα εκδηλώσεων του Ιερού Ναού Αγίας Ειρήνης στη Νέα Κίο.

Κατά την διάρκεια της αιμοδοσίας θα γίνεται παράλληλα ενημέρωση και εγγραφές νέων δοτών Μυελού των Οστών σε συνεργασία με το ΚΕΔΜΟΠ “Χάρισε Ζωή”.

Για την αιμοδοσία είναι απαραίτητος ο Α.Μ.Κ.Α σας. Οι αιμοληψίες γίνονται από το Τμήμα Αιμοδοσίας της Ν.Μ. ‘Αργους /Γ.Ν. Αργολίδας.

Μας περιμένουν όλους με το σύνθημα: «Να είσαι εκεί για τον Άλλο. Δώσε Αίμα. Μοιράσου τη Ζωή»

Περισσότερα Άρθρα

ΔΗΜΟΣ ΝΑΥΠΛΙΕΩΝ: Καθαρισμός Δημοτικών Οικοπέδων στην Περιοχή Κούρτη

Καθαρισμός Δημοτικών Οικοπέδων στην Περιοχή Κούρτη Πραγματοποιήθηκαν σήμερα 13 Μαΐου 2021 εργασίες καθαρισμού και αποψίλωσης Δημοτικών Οικοπέδων στην περιοχή Κούρτη πέριξ του 4ου Δημοτικού Σχολείου. Οι  σημερινές παρεμβάσεις από τις Αρμόδιες Υπηρεσίες Καθαριότητας του Δήμου έγιναν με την χρήση Γκρέιντερ και αφορούσαν την απομάκρυνση ξερών χόρτων και τον γενικότερο καθαρισμό από σκουπίδια και όποιων άλλων […]

Σωματείο Συνταξιούχων ΙΚΑ ΕΦΚΑ Αργολίδας: Στις 9 Νοέμβρη, όλοι στους δρόμους ενώνουμε τη φωνή και τη δύναμή μας

Στις 9 Νοέμβρη οι συνταξιούχοι στηρίζουμε με όλες τις δυνάμεις μας την ΠΑΝΕΡΓΑΤΙΚΗ – ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ. Συμμετέχουμε ενεργά, δυναμικά, αποφασιστικά στη συγκέντρωση των ταξικών συνδικάτων στο Άργος στην Πλατεία του Αγίου Πέτρου την Τετάρτη στις 10:30π.μ. Ό,τι κατάφεραν μέχρι σήμερα οι υγειονομικοί, οι οικοδόμοι, εργαζόμενοι στην e-food, στην Cosco, στη ΛΑΡΚΟ, στη Μαλαματίνα και αλλού, […]