19 °C Argos, GR
28 Μαρτίου 2024

Με 45άρι όπλο δολοφονήθηκε ο άνδρας στο Μοσχάτο – Τι αναφέρουν πηγές της ΕΛ.ΑΣ.

Ένα 45αρι όπλο χρησιμοποιήθηκε για την εκτέλεση του 48χρονου στο Μοσχάτο τα ξημερώματα. Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας περισυνέλεξαν πέντε κάλυκες από το όπλο του δράστη, τους οποίους θα μεταφέρουν στα εγκληματολογικά εργαστήρια.

Σε κοντινή απόσταση εντοπίστηκε το αυτοκίνητο του θύματος, ενώ η αυτοψία του χώρου ολοκληρώθηκε νωρίς το πρωί.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 48χρονος φέρεται να ασχολείτο με πολεμικές τέχνες και ήταν διαζευγμένος, ενώ υπήρχε και καταγγελία σε βάρος του για ενδοοικογενειακή βία.

Οι αστυνομικοί θα ξεκινήσουν να παίρνουν καταθέσεις από συγγενικά του πρόσωπα αλλά και από ανθρώπους από το επαγγελματικό του περιβάλλον αναζητώντας τυχόν διαφορές που μπορεί να είχε.

«Υπήρχαν πληροφορίες ότι φέρεται να είχε κάποιον περιφερειακό ρόλο σε υποθέσεις νύχτας, χωρίς όμως να είναι κάποιο σημαντικό στέλεχος. Είμαστε όμως σε πρώιμο στάδιο ερευνών και όλα θα ερευνηθούν» έλεγε αξιωματικός της Ασφάλειας που ασχολείται με την υπόθεση.

ΠΗΓΗ: Ζούγκλα

Περισσότερα Άρθρα

ΗΠΑ-Covid-19: Στους 1.536 οι νεκροί σε 24 ώρες

Στις ΗΠΑ καταγράφηκαν 1.536 νέοι θάνατοι που συνδέονται με τον κορονοϊό τις τελευταίες 24 ώρες, σύμφωνα με την καταμέτρηση του πανεπιστημίου Τζονς Χόπκινς. Ο απολογισμός των θυμάτων από COVID-19 στις Ηνωμένες Πολιτείες πλέον έφθασε τους 91.845 νεκρούς. Οι ΗΠΑ παραμένουν μακράν η χώρα που θρηνεί τα περισσότερα θύματα σε απόλυτο αριθμό, ενώ τα κρούσματα μόλυνσης […]

Συνεχίζεται η έκθεση της Στέλλας Καπεζάνου στο ΦΟΥΓΑΡΟ

  Η ατομική έκθεση ζωγραφικής της Στέλλας Καπεζάνου με τίτλο “just a few drops of pink Coppertone” συνεχίζεται έως την 1 Σεπτεμβρίου 2019 στο FOUGARO ARTCENTER. Η Στέλλα Καπεζάνου, με καταγωγή από το Ναύπλιο, έχει διακριθεί πολλές φορές για τη ζωγραφική της τόσο στην Ελλάδα, όσο και στο εξωτερικό. Η έκθεση περιλαμβάνει έργα από ολόκληρη τη […]