19 °C Argos, GR
28 Μαρτίου 2024

Παναυπλιακός Ηρακλής: “Άριστη συνεργασία του συλλόγου με τον Δήμο”

Το Δ.Σ. του ΠΑΝΝΑΥΠΛΙΑΚΟΥ-ΗΡΑΚΛΗ, μετά από δημοσιεύματα που εμφανίζουν τον σύλλογο να βρίσκεται σε αντιπαράθεση με την Δημοτική Αρχή, αισθάνεται την ανάγκη να διευκρινίσει στον φίλαθλο κόσμο του Ναυπλίου, προς αποκατάσταση της αλήθειας και της πραγματικότητας.

Εδώ και πολύ καιρό υπάρχει άριστη συνεργασία του συλλόγου με τον Δήμο σε πολλά επίπεδα και όποια ζητήματα προέκυψαν επιλύθηκαν άμεσα (χρήση γηπέδων, παραχωρητήρια κτλ.) μιας και ο δήμαρχος Δημήτρης Κωστούρος ένας άνθρωπος του αθλητισμού κατανοεί πλήρως τις ανάγκες των αθλητικών συλλόγων.
Οτιδήποτε άλλο λέγεται, γράφεται ή φημολογείται περί του αντιθέτου είναι ανυπόστατο και εκ του πονηρού και σκοπό έχει να εμπλέξει τον σύλλογο σε ανύπαρκτες διαμάχες, χωρίς κανένα λόγο, που μόνο προβλήματα δημιουργούν.Μοναδική μας επιδίωξη είναι, με τη συνεργασία και τη βοήθεια όλων όσων αγαπούν πραγματικά και άδολα τον σύλλογο, το Ναυπλιακό ποδόσφαιρο να επιστρέψει εκεί που πρέπει να βρίσκεται.

Περισσότερα Άρθρα

Η πρώτη συνεδρίαση του νέου Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Ναυπλιέων

Η πρώτη συνεδρίαση του νέου Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Ναυπλιέων ορίσθηκε για τις 8 Σεπτεμβρίου. Ως αντικείμενο θα έχει την εκλογή προεδρείου του δημοτικού συμβουλίου και μελών της οικονομικής επιτροπής και της επιτροπής ποιότητας ζωής.   Αναλυτικά η ανακοίνωση που υπογράφεται από την Πλειοψηφούσα Δημοτική Σύμβουλο, Μαρία Ράλλη – Πιτσάκη: Στην αίθουσα συνεδριάσεων της Π.Ε […]

1ος Ορεινός Αγώνας Όρους Φαρμακά

Ο Σύλλογος «Μαραθωνοδρόμοι Δρομείς Αργολίδας» με την οικονομική ενίσχυση της Περιφερειακής Ενότητας Αργολίδας και τη βοήθεια της Τοπικής Κοινότητας Γυμνού, Πολιτιστικού Συλλόγου «Μεγάλη Βρύση Φαρμακά», διοργανώνουν την Κυριακή 10 Οκτωβρίου 2021 αγώνα αναψυχής (χωμάτινης διαδρομής, κυκλικής τροχιάς). Διαδρομή 10.100 μέτρων με φανταστική θέα, από δύο σημεία της φαίνονται ο Αργολικός και Κορινθιακός κόλπος. Ώρα εκκίνησης: […]