19 °C Argos, GR
28 Μαρτίου 2024

Ξυλοκόπησαν τον 19χρονο δολοφόνο της Ελένης

Ο 19χρονος Αλβανός που φέρεται να δολοφόνησε την Ελένη Τοπαλούδη στη Ρόδο, έπεσε θύμα ξυλοδαρμού εντός των φυλακών του Αυλώνα.

Οι συγκρατούμενοι του νεαρού παραβίασαν το κελί του και αφού του επιτέθηκαν λεκτικά άσκησαν πάνω του και σωματική βία, με αποτέλεσμα ο φερόμενος ως δράστης της δολοφονίας να καταλήξει αρχικά στο κέντρο υγείας και στη συνέχεια στο νοσοκομείο «Eυαγγελισμός».

Επίμονοι και με βίαιη συμπεριφορά οι δολοφόνοι

Εν τω μεταξύ, νέα στοιχεία έρχονται στο φως για το παρελθόν των δραστών της δολοφονίας της Ελένης Τοπαλούδη. Ο 19χρονος Αλβανός, όπως κατήγγειλε κοπέλα η οποία διατηρούσε σχέση μαζί του στο παρελθόν, ήταν ιδιαίτερα επιθετικός και θεωρούσε τις γυναίκες κατώτερες, ενώ ο 21χρονος Έλληνας είχε προσεγγίσει την ίδια κοπέλα μόλις λίγες ημέρες πριν τη δολοφονία της άτυχης φοιτήτριας και ήταν ιδιαίτερα επίμονος ώστε να τη συναντήσει από κοντά.

Σε ηχητικό ντοκουμέντο που παρουσίασε ο τηλεοπτικός σταθμός ΑΝΤ1 ο Μανώλης Κούκουρας, ακούγεται να προσεγγίζει μια πρώην σύντροφο του 19χρονου συγκατηγορουμένου του ζητώντας της να πάνε βόλτα και να γνωριστούν.

Η ίδια, υποστηρίζει πως ο 19χρονος, Λουτσάι Αλέξανδρος, υπήρξε επιθετικός και απέναντι της ενώ και στο παρελθόν είχε ξυλοκοπήσει και άλλη κοπέλα.

«Είναι επιθετικός, θεωρούσε πάντα τις κοπέλες κατώτερες, είχε εμμονή με τη σεξουαλική επαφή. Με εύκολες αφορμές θα έπαιζε ξύλο. Μου είχε σηκώσει χέρι. Έχει σηκώσει και σε άλλη κοπέλα, επειδή τον πείραζε και της είχε χτυπήσει το κεφάλι στον τοίχο» ανέφερε μεταξύ άλλων η κοπέλα που διατηρούσε σχέση με τον 19χρονο πριν από τρία χρόνια. «Είχα για αυτοάμυνα μαχαίρι αλλά δεν το χρησιμοποίησα» προσέθεσε και κατήγγειλε πως ο Αλέξανδρος έδωσε το τηλέφωνό της στον φίλο του για να την μοιραστούν «κάτι το οποίο έκαναν συχνά».

Η κοπέλα ανέφερε πως στις 26 Νοεμβρίου δέχτηκε το τελευταίο μήνυμα από τον 21χρονο Ροδίτη. Την ίδια ημέρα ο 19χρονος πλησίασε τη φίλη της ζητώντας της να πάνε μια βόλτα οι τέσσερις τους κάτι το οποίο τα κορίτσια αρνήθηκαν. «Στις 27 μάθαμε ότι βρέθηκε νεκρή η κοπέλα και όταν μάθαμε πως δράστες ήταν αυτοί πάθαμε σοκ» πρόσθεσε.

Λεπτομέρειες για την κατάσταση στην οποία βρισκόταν ο 19χρονος κατηγορούμενος για τη δολοφονία της φοιτήτριας Ελένης Τοπαλούδη έδωσε στη δημοσιότητα η διοικήτρια του νοσοκομείου «Ευαγγελισμός» Νάγια Μητσάκη.

Μιλώντας το πρωί στην ΕΡΤ η κα Μητσάκη είπε πως ο νεαρός μεταφέρθηκε το απόγευμα της Δευτέρας στο νοσοκομείο.

«Εξετάστηκε από όλες τις κλινικές και εν συνεχεία αποχώρησε» είπε. Σε ερώτηση σχετικά με την κατάστασή του, τόνισε: «Ήταν χτυπημένος. Εφόσον όμως εξετάστηκε και μετά βγήκε δεν ήταν πολύ σοβαρά τα τραύματά του, αλλιώς θα νοσηλευόταν».

ΠΗΓΗ: Ζούγκλα

Περισσότερα Άρθρα

Κατασκευάστηκε γέφυρα τύπου ΜΠΕΛΕΫ στον Φενεό Κορινθίας

Την Τετάρτη 27 Μαρτίου 2019, ολοκληρώθηκε και παραδόθηκε στην κυκλοφορία, στο Δημοτικό Διαμέρισμα του Φενεού Κορινθίας, η γέφυρα τύπου ΜΠΕΛΕΫ,  μετά από την έγκριση του ΥΠΕΘΑ και υπό τον συντονισμό της Μονάδας Μελετών και Κατασκευών (ΜΟΜΚΑ) του ΓΕΕΘΑ. Η υπόψη γέφυρα έχει άνοιγμα 30 μέτρων και τοποθετήθηκε στη θέση γέφυρας, η οποία κατέρρευσε λόγω των […]

Ομάδα Γυναικών Άργους για την παγκόσμια ημέρα πρόληψης κατά του καρκίνου του μαστού

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΚΑΛΕΣΜΑ ΣΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΠΡΟΛΗΨΗΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ ΤΟΥ ΜΑΣΤΟΥ   Εργαζόμενη και άνεργη, αυτοαπασχολούμενη και αγρότισσα νέα μητέρα, φοιτήτρια, συνταξιούχε Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Πρόληψης κατά του καρκίνου του μαστού σε καλούμε να δυναμώσουμε την πάλη για αποκλειστικά δημόσια και δωρεάν ιατρεία μαστού πλήρως εξοπλισμένα και στελεχωμένα με το […]