17 °C Argos, GR
19 Μαρτίου 2024

Νίκησε και ελπίζει η Λέρνα, “κόλλησε” η Ερμιονίδα

Νέα μεγάλη, νέα νίκη για την Ένωση Λέρνας, με 2-1 επί του Αμβρυσσέα Διστόμου και τώρα ελπίζει περισσότερο για την σωτηρία της.

Μετά το “διπλό” στη Μεσσηνία επί του Πάμισου, η ομάδα του Λουκά Κούρου έπαιξε ψυχωμένα σήμερα στο Κιβέρι, προηγήθηκε από το ημίχρονο και πανηγύρισε μια μεγάλη νίκη που δίνει σε όλους δύναμη για τη συνέχεια.

Αντίιθετα, η Ένωση Ερμιονίδας έμεινε στο 0-0 με την Πελλάνα, ένα αποτέλεσμα το οποίο δεν αφήνει σίγουρα ικανοποιημένη την ομάδα του Θανάση Κολιτσιδάκη, που θα μπορούσε σε διαφορετική περίπτωση να πλησιάσει την τριάδα.

Στο μεγάλο ντέρμπι της 11ης αγωνιστικής του 8ου ομίλου η Καλαμάτα νίκησε 1-0 τον Ασπρόπυργο, έκανε το 11 στα 11 και απέκτησε τεράστιο προβάδισμα για την πρώτη θέση. Εχει 33 βαθμούς, ενώ στους 23 είναι ο Ασπρόπυργος και ο Παναργειακός πάντα με αγώνα λιγότερο.

Αναλυτικά:

Τα αποτελέσματα
ΜΑΝΔΡΑΪΚΟΣ – Α.Ο. ΕΙΚΟΣΙΜΙΑΣ 3-0
Α.Ε. ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ – Α.Ε. ΠΕΛΛΑΝΑΣ ΚΑΣΤΟΡΕΙΟΥ 0-0
ΚΑΛΑΜΑΤΑ – ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΣ 1-0
Α.Ο. ΚΑΤΑΣΤΑΡΙΟΥ – ΠΑΝΑΡΓΕΙΑΚΟΣ 1-1
ΠΑΝΑΡΚΑΔΙΚΟΣ – Α.Ο. ΥΠΑΤΟΥ 2-1
ΕΝΩΣΗ ΛΕΡΝΑΣ – ΑΜΒΡΥΣΣΕΑΣ ΔΙΣΤΟΜΟΥ 2-1
ΑΣΤΕΡΑΣ ΒΛΑΧΙΩΤΗ – ΠΑΜΙΣΟΣ ΜΕΣΣΗΝΗΣ 1-0

Η βαθμολογία (8ος όμιλος)

 

Η επόμενη αγωνιστική (12η)

ΚΑΛΑΜΑΤΑ – Α.Ε. ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ
Α.Ε. ΠΕΛΛΑΝΑΣ ΚΑΣΤΟΡΕΙΟΥ – Α.Ο. ΚΑΤΑΣΤΑΡΙΟΥ
ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΣ – ΠΑΝΑΡΚΑΔΙΚΟΣ
ΠΑΝΑΡΓΕΙΑΚΟΣ – ΜΑΝΔΡΑΪΚΟΣ
Α.Ο. ΥΠΑΤΟΥ – ΕΝΩΣΗ ΛΕΡΝΑΣ
Α.Ο. ΕΙΚΟΣΙΜΙΑΣ – ΠΑΜΙΣΟΣ ΜΕΣΣΗΝΗΣ
ΑΜΒΡΥΣΣΕΑΣ ΔΙΣΤΟΜΟΥ – ΑΣΤΕΡΑΣ ΒΛΑΧΙΩΤΗ

Περισσότερα Άρθρα

Ανέστειλαν την αποχή τους οι διαιτητές

Το ποδόσφαιρο επιστρέφει στην ελληνική καθημερινότητα, αφού οι διαιτητές πείστηκαν να άρουν την απόφασή τους για αποχή και οι ομάδες θα επιστρέψουν στις υποχρεώσεις τους με αγώνες στο κύπελλο και το πρωτάθλημα. Οι ημερομηνίες για τις αναμετρήσεις του Κυπέλλου στη φάση των  “16” έχουν “κλειδώσει” και μπορείτε να τις διαβάσετε παρακάτω. Ωστόσο, σχετικά με την επανέναρξη […]

ΕΠΣΑ: Ολοκληρώθηκε η 10η αγωνιστική της Α1 κατηγορίας Αργολίδας

Α1 Κατηγορία (10η αγωνιστική) Αγώνας Γήπεδο Ημέρα Ημ/νία Ώρα Διαιτητές Αποτέλεσμα 1. ΚΟΡΩΝΙΣ ΚΟΙΛΑΔΑΣ – ΣΠΕΤΣΕΣ ΚΟΙΛΑΔΑΣ Σάββατο 02/12/23 15:00 Καπετάνιος Εμ. Π., Τσάμης Μ., Κατσάνης Ι. 2-1 2. ΤΡΟΙΖΗΝΙΑΚΟΣ – ΦΟΙΝΙΚΑΣ ΓΑΛΑΤΑ Σάββατο 02/12/23 15:00 Μαυροκορδόπουλος Ν., Μακρής Ν., Τούμπας Σ. 2-3 3. ΠΑΝΝΑΥΠΛΙΑΚΟΣ ΗΡΑΚΛΗΣ – ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΠΑΝΑΡΙΤΙΟΥ ΝΑΥΠΛΙΟΥ ΔΑΚ ΝΑΥΠΛΙΟΥ Σάββατο 02/12/23 15:00 Τριανταφύλλου Ρ., Αργύρης […]