17 °C Argos, GR
28 Μαρτίου 2024

Αφησε δυο βαθμούς στη Ζάκυνθο ο Παναργειακός (1-1)

Η απουσία του Μπουντόπουλου κοστίζει ακριβά στον Παναργειακό που για μια ακόμα αγωνιστική χωρίς τον κορυφαίο του σκόρερ δεν κατάφερε να νικήσει. 

Επιστρέφει (11η αγωνιστική στη Γ’ Εθνική) με το 1-1 απέναντι στον Α.Ο. Κατασταρίου Ζακύνθου που προηγήθηκε μάλιστα στο 47′ με τον Τααρίμτε που πλάσαρε μόνος του σε μια καταπληκτική αντεπίθεση των γηπεδούχων. Οι “λύκοι” που βεβαίως πίεσαν, και από το 63′ αγωνίστηκαν και με παίκτη παραπάνω λόγω της αποβολής του Μεζίνι, ισοφάρισαν με πέναλτυ του Καδά στο 85′ και έχασαν μεγάλη ευκαιρία να πάρουν το ματς στο 89′ αλλά η κεφαλιά του Συρεγγέλα έφυγε άουτ.

Στο 3′ ο διαιτητής από τη Ηλεία, Μαρκαντωνάτος δεν έδωσε πέναλτυ στον Παναργειακό σε χέρι του Θοδωρή Μπριλάκη στην μικρή περιοχή. Ανούσια η υπεροχή της ομάδας του ‘Αργους, έχασε ακόμα μια ευκαιρία στο 77′ όταν από πολύ καλή θέση σούταρε άστοχα ο Γεωργιόπουλος.

Οι νησιώτες έπαιξαν με αντεπιθέσεις και σε μια από αυτές στο 35′ ο Φαρμάκης έκανε καταπληκτική απόκρουση στο σουτ του Κάρδαρη.

ΑΟΚ ΖΑΚΥΝΘΟΥ: Δρακόπουλος, Παναγόπουλος, Κουρέλλας, Σωτηρόπουλος, Θοδ.Μπριλάκης, Τηλιόπουλος (12′ Σκούρτης), Πέττας, Τααρίμτε (+90′ Μαρούδας), Βιέντ (70′ Μιχαηλίδης), Κάρδαρης (+90′ Μεταξάς), Μεζίνι.

ΠΑΝΑΡΓΕΙΑΚΟΣ: Φαρμάκης, Παναγιώτου, Μπούτας (68′ Φασουλής), Παπαιωάννου, Χάρης Μπριλάκης, Κυριακόπουλος, Τσιμικλής (74′ Μουσταφάι), Καλύβας, Συρεγγέλας, Παιδάκης (46’ Γεωργιόπουλος), Καδάς.

 

Περισσότερα Άρθρα

Θοδωρής Ιακωβίδης: Συγκίνησε και προβλημάτισε ο Έλληνας αθλητής

Την αποχώρησή του από την Άρση Βαρών λόγω οικονομικών δυσχερειών ανακοίνωσε εμφανώς συγκινημένος ο Θοδωρής Ιακωβίδης, μετά την ολοκλήρωση της παρουσίας του στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο. Σε ένα μήνυμα που συγκίνησε αλλά και που προβλημάτισε για τις συνθήκες με τις οποίες αθλητές που δεν έχουν δίπλα τους μεγάλους χορηγούς μπορούν να επιβιώσουν. Ο Έλληνας […]

Νίκησε ο Ερμής Κιβερίου και ελπίζει…

Με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Σεραφείμ Ζίου στο 60′ ο Ερμής Κιβερίου πήρε μια δύσκολη νίκη 1-0 στις Σπέτσες. Μετά και την 27η αγωνιστική (απομένουν ακόμα τρεις)  έχει 68β., δυο λιγότερους από το πρωτοπόρο Ναύπλιο 2017 που έχει 70β. και βεβαίως είναι το μεγάλο φαβορί για την άνοδο. Ο Ερμής έχασε ακόμα ένα πέναλτι στο […]